.

.

Xjjzs 6pcs Cvjetni dizajn Salvetinski prstenovi Metal Gold Salven Hotel West Večera Stolna zabava za (Boja: zlatna, veličina

Xjjzs 6pcs Cvjetni dizajn Salvetinski prstenovi Metal Gold Salven Hotel West Večera Stolna zabava za (Boja:

KM 12.70

Količina robe
Tova je dostupan

Visoka kvaliteta, ugodna za dodir Elegantan i izvrstan cvjetni dizajn. Pogodno za vjenčanja ili porodična okupljanja. Izvrsni ukras za ručnike, jednostavan i praktičan. Napravite ručnike prirodno lijepim i učinite da se osjećate sretno. Veliki ukras za vaše rukotvorine, vjenčanja i porodična okupljanja. Visoka kvaliteta, ugodna za dodir. Elegantan i izvrstan cvjetni dizajn. Pogodno za vjenčanja ili porodična okupljanja. Izvrsni ukras za ručnike, jednostavan i praktičan. Napravite ručnike prirodno lijepim i učinite da se osjećate sretno. Veliki ukras za vaše rukotvorine, vjenčanja i porodična okupljanja. Visoka kvaliteta, ugodna za dodir. Elegantan i izvrstan cvjetni dizajn. Pogodno za vjenčanja ili porodična okupljanja. Izvrsni ukras za ručnike, jednostavan i praktičan. Napravite ručnike prirodno lijepim i učinite da se osjećate sretno. Veliki ukras za vaše rukotvorine, vjenčanja i porodična okupljanja. Veličina : 5 * 5 * 4 (cm) Boja : zlatna, srebrna, srebrna lista pakiranja : 6 {ne uključujući ostale demo proizvode} . Zbog različitih prikazivanja i rasvjetnih efekata, stvarna boja proizvoda može biti malo drugačija od boje prikazane na slici. Zbog ručnog mjerenja dozvoljeno je mjerno odstupanje od 1cm. Zbog razlike u svjetlu i ekranu, boja predmeta može biti malo drugačija od slika.

Ključne karakteristike

Size:
5*5*4(cm)
Color:
Gold, silver
Material:
Aluminum alloy
Packing List:
Napkin Buckle * 6{ not including other demo products}.
notes:
1. Due to different displays and lighting effects, the actual color of the product may be slightly different from the color shown in the picture. Thanks!:
2. Due to manual measurement, a measurement deviation of 1- 3cm is allowed.:
Due to the light and screen difference, the item' s color may be slightly different from the pictures. :

Slični proizvodi u kategoriji