.

.

Kašika koktela, kašika za miješanje bara, nehrđajući čelik bar vinski koktel miješajući uvijanje kašika dugačka ručka piti miješanje alata srebro

Kašika koktela, kašika za miješanje bara, nehrđajući čelik bar vinski koktel miješajući uvijanje kašika dugačka

KM 22.25

Količina robe
Tova je dostupan

【Visokokvalitetni materijali】 Kašika od nehrđajućeg čelika je sigurna, otporna na hrđu i jednostavna za čišćenje, jaka i izdržljiva, sigurna i glatka za dodir 【Glavna funkcija】 Piće Stirrer Stirrer Odlično za pića koja miješa, miješa i slojevi. Vrlo je jednostavan za upotrebu i može se kupiti s povjerenjem. 【Jednostavan za upotrebu】 Twisted ručka je prikladna za rotiranje, čineći osjetljivije i sitnije odvajanje sloja, možete ga koristiti s povjerenjem. 【Idealna alternativa】 koktel kašika je bitan alat za mliječni čaj, kafu i koktel. Vrlo je zgodno za upotrebu i mora biti dobar pomagač u vašem životu. 【Priključivanje aplikacije】 Duga mešanje kašika je praktična i zgodna, pogodna za bar, restoran, pub i kućnu upotrebu, dodajte novi nivo udobnosti u svom životu. Karakteristike : Nehrđajući čelik je siguran, otporan na hrđu i jednostavan za čist. Praktično i zgodno, pogodno za baru, restoran, pub i kućnu upotrebu. Stanje : 100% Potpuno Newmaterial : nehrđajući čelik Color : Silverzize : cca. 31 * 2,8cm / 12,2 * 1.1 Inweight : cca.4ozpackeage lista : 1 * bar za miješanje kašike : 1. Molimo vas da dozvolite da je greška 0-2cm zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumevanju. Monitori nisu kalibrirani isti, boja predmeta prikazana u fotografijama može se pokazati malo drugačijim od stvarnog objekta. Molimo vas da napravite pravi kao standard.

Ključne karakteristike

Condition:
100% Brand New
Material:
Stainless Steel
Color:
Silver
Size:
approx. 31*2.8cm/12.2*1.1in
Weight:
approx. 40g / 1.4oz
Package List:
1 * Bar Mixing Spoon:
Note:
1. Please allow 0-2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Slični proizvodi u kategoriji