.

.

SDGH kuhinjski sudop za sušenje nosača za pranje za pranje košara organizator nosač kuhinjski nosač za vodu za odvod posude za čipke

SDGH kuhinjski sudop za sušenje nosača za pranje za pranje košara organizator nosač kuhinjski

KM 1.00

Količina robe
Tova je dostupan

Skladištenje kuhinje : Razuman dizajn stavljanja čaša, posuđa i posuđa je prikladno i praktično za organiziranje nereda kuhinjskih brodova Diverzijski sudoper : Stavite ga pored sudopera i podesiva koritog od 3 smjera može se lako preusmjeriti i odvoziti voda. Inovativni dizajn je praktičan i zgodan. Plastični držač za tri sloja : zasebni spremnici za pohranu mogu se koristiti za spremanje različitih pribora za tank za sprečavanje ogrebotina i sudara međusobno međusobno; Na stražnjoj strani nalazi se udica koja se može slobodno naginjati na zid polica unutra i vani kako bi se olakšalo isušivanje. Na dnu su male rupe za bolju ventilaciju. Skladištenje kuhinje : Razuman dizajn stavljanja čaša, posuđa i posuđa je prikladno i praktično za organiziranje nereda kuhinjskih brodova. Diverzijski sudoper : Stavite ga pored sudopera i podesiva koritog od 3 smjera može se lako preusmjeriti i odvoziti voda. Inovativni dizajn je praktičan i zgodan. Plastični držač za tri sloja : zasebni spremnici za pohranu mogu se koristiti za spremanje različitih pribora za tank za sprečavanje ogrebotina i sudara međusobno međusobno; Na stražnjoj strani nalazi se udica koja se može slobodno naginjati na zid polica unutra i vani kako bi se olakšalo isušivanje. Na dnu su male rupe za bolju ventilaciju. Ime : Rackspecifikacija sudova : 42 × 23 × 17 (cm) Materijal : karoserija (metalni čelični + praška za prevlake i štapići Tube : ABS klinač : PP vodene slavine silika gelcolor : sivo-zelena otpornost na iznos : oko 8 kgcold i Temperatura otporna na toplinu : -40 stepeni do 90 stepeni za pohranu : razumni dizajn stavljanja čaša, posuđa i posuđa je zgodna i praktična za organizovanje nereda kuhinjske plombe. Postavite ga pored sudopera i podesive diverzije u 3 smjera Korito može lako preusmjeriti i odvoditi vodu inovativni dizajn je praktičan i povoljan .Plastični držač za tri sloja : zasebne rezervoare za pohranu mogu se koristiti za spremanje različitih pribora za tank kako bi se spriječile ogrebotine i sudare međusobno; Postoji udica na stražnjoj strani koja se može slobodno nagnuti na zid polica unutra i vani kako bi se olakšalo odvodnjavanje.

Ključne karakteristike

42×23×17 (cm):
Material:
body (metal steel + powder coating) water tray and chopsticks tube
Color:
gray-green, white
Load resistance:
about 8 kg
Cold and heat resistant temperature:
-40 degrees to 90 degrees
Kitchen storage:
The reasonable design of placing cups, dishes and dishes is convenient and practical to organize the mess of kitchen countertops.
Diversion sink:
Place it next to the sink and the 3-direction adjustable diversion trough can easily divert and drain water
The innovative design is practical and convenient.:
Plastic three-layer chopstick holder:
separate storage tanks can be used to store different tableware to prevent scratches and collisions between each other; there is a hook on the back that can be freely leaned against the shelf wall inside and outside to facilitate draining.
There are small holes at the bottom for better ventilation.:
Removable chopstick holder:
It can be easily disassembled and cleaned. The ventilation holes at the bottom are reasonably designed to keep chopsticks, knives and forks clean and ventilated.
The package includes the main product, and the pictures of other products are for display purposes only :

Slični proizvodi u kategoriji