.

.

-Elf, ručnik od nehrđajućeg čelika crna boja dvostruko sloj duplo-bar multifunkcionalni zidni ručnik dužine 40cm zidna u kupaonici držač ručnika / dužina polica za pošiljke / dužina

-Elf, ručnik od nehrđajućeg čelika crna boja dvostruko sloj duplo-bar multifunkcionalni zidni ručnik

KM 39.09

Količina robe
Tova je dostupan

Ako imate bilo kakvih pitanja nakon prijema robe, kontaktirajte nas na vrijeme, kontaktirat ćemo vas u roku od 24 sata Multifunkcionalno skladištenje, materijal od nehrđajućeg čelika, NG nosivost, izvrsna zanatstva, otporan na habanje i otporan na hrđu ;. Razumna udaljenost zida, ručnici se ne mogu držati na zidu, ručnici više intimni od vašeg ljubavnika, odbijaju da visi na zidu. Zidni nosač za ručnike savršen je za peškire za sušenje u Stoitu dok dodajete modernog dodira u svoje kupatilo. Jednostavan dizajn i pojednostavljeni izgled postat će vrhunac vašeg domaćeg ukrasa. Ako imate bilo kakvih pitanja nakon prijema robe, kontaktirajte nas na vrijeme, kontaktirat ćemo vas u roku od 24 sata. Multifunkcionalno skladištenje, materijal od nehrđajućeg čelika, NG nosivost, izvrsna zanatstva, otporan na habanje i otporan na hrđu ;. Razumna udaljenost zida, ručnici se ne mogu držati na zidu, ručnici više intimni od vašeg ljubavnika, odbijaju da visi na zidu. Zidni nosač za ručnike savršen je za peškire za sušenje u Stoitu dok dodajete modernog dodira u svoje kupatilo. Jednostavan dizajn i pojednostavljeni izgled postat će vrhunac vašeg domaćeg ukrasa. Dobrodošli u našu trgovinu, rado ćemo vam poslužiti. Kategorija proizvoda : Kupaone ručnike; Materijal : Nehrđajući čelik + Površinski tretman : Crna boja; Metoda instalacije : 6mm Instalacija bušenja; Specifikacija : Duljina, duljina 50cm, dužina 60cm; Težina : O Naš ručnik za ručnik izrađen je od ekološki prihvatljivih materijala sa odličnim adhezijom. Može se koristiti za objesiti ručnike, odjeću, čajne ručnike, ručnike, ručnike i sl. , Protiv kucanja, sigurnih i ne boli ruke, ne osećaju se dobrim rukom, čineći vam ugodnije za upotrebu. Molimo vas da se u ručnom mjernom mjerenju, molimo da se razlikuje u zaslonu monitora, stvarna boja može biti Nešto se razlikuje od slike. Ovaj proizvod sadrži : ručnik za ručnik * 1. Pribor za montažu priključaka * 1.

Ključne karakteristike

Double Layer, Double Pole;:
Size:
Length 40Cm, Length 50Cm, Length 60Cm;
Weight:
About 5Kg;
Why Choose Our Towel Rack:
the Towel Bar is Made of Environmentally Friendly Materials with Excellent Adhesion.:
Can Be Used to Hang Towels, Clothes, Tea Towels, Bathrobes, Shower Flowers, Towels, Etc., and Save Space.:
Tough Thickness, Rounded Corners, Anti-Knocking, Safe and Not Hurting Hands, No Burrs, Good Hand Feeling, Making You More Comfortable to Use.:
Please Note:
Please Allow Slight Deviation in Manual Measurement Data.:
Due to the Difference in Monitor Display, the Actual Color May Be Slightly Different from the Image.:
This Product Contains:
Towel Rack*1. Punch Mounting Accessory Kit*1.

Slični proizvodi u kategoriji