.

.

FDIT sapun pumpa, ručni press sapun sapun sapun sapun ploče za ručnik ručnik spužva držač nosača kuhinje Organizator SOAP raspršivači

FDIT sapun pumpa, ručni press sapun sapun sapun sapun ploče za ručnik ručnik spužva držač nosača kuhinje

KM 3.00

Količina robe
Tova je dostupan

【Veliki kapacitet】 Dispenzer sapuna opremljen je s rezervoarom za odlaganje velikog kapaciteta, koji se može jednom napuniti i koristiti više puta kako bi se izbjeglo otpad 【Veliki kapacitet】 Dispenzer sapuna opremljen je s rezervoarom za odlaganje velikog kapaciteta, koji se može jednom napuniti i koristiti više puta kako bi se izbjeglo otpad. 【Višenamjenski raspršivač sapuna sa stalak za skladištenje može objesiti ručnik, krpu za čišćenje, kiš za spužvu, koja je pogodnije za skladištenje i čišćenje. 【Premium materijal】 Dispenzer sapuna je visokokvalitetni PP materijal, siguran. 【Jednostavan za čišćenje】 Dispenzer sapuna je odvojiv dizajn, jednostavan za čišćenje i potrebno je samo oprati vodom. 【Praktično】 raspršivač sapuna ne samo automatski uklanja sapun svjetlosnim dodirom. Ladica za odvod pomaže da se brzo iscrpi i drži ga suhom. Specifikacija : Vrsta predmeta : Raspršivač pumpe sapuna Materijal : PP Boja : siva Površina proizvoda : Približno.3in Težina : Približno 578g / 20.4oz Popis paketa : 1 x siva karoserija 1 x pumpa za odvod 1 x kutija za odlaganje tečnosti 1 x regal za ručnik 1 x Pritisnite poklopac za priključak 1 x Poklopac okruglog tlaka Napomena : 1. Molimo vas da dobijete 12-ručnu grešku na ručno mjerenje. Hvala na razumijevanju. Monitori nisu kalibrirani isti, boja predmeta prikazana u fotografijama može se pokazati malo drugačijim od stvarnog objekta. Molimo vas da napravite pravi kao standard.

Ključne karakteristike

Item Type:
Soap Pump Dispenser
Material:
PP
Color:
Gray
Product Size:
Approx.25x9.5x21cm / 9.8x3.7x8.3in
Weight:
Approx. 578g / 20.4oz
Package List:
1 x Gray Body :
1 x Sponge :
1 x Draining Plate :
1 x Press Pump :
1 x Liquid Storage Box :
1 x Towel Rack :
1 x Press Lid :
1 x Round Pressure Lid Cap :
Note:
1. Please allow 12in error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Slični proizvodi u kategoriji