.

.

Baoblaze Clear Akrilska ladica / skladištenje / dekorativni prikaz ladica / kupaonica Organizator akrilnog posluživanja za dnevnu sobu spavaća soba kupaonica

Baoblaze Clear Akrilska ladica / skladištenje / dekorativni prikaz ladica / kupaonica Organizator

KM 47.45

Količina robe
Tova je dostupan

【Quality Material】 : bistra akrilna ladica izrađena je od visokokvalitetnog čišćenja akrila, što je čvrsto i izdržljivo 【Dekorativna ladica】 : Organizujte svoju kozmetiku i nakit, jasan nosač za posluživanje može pohraniti dnevne potrebe, prikazati dodatnu opremu, savršenu za kupatilo, dnevni boravak, spavaću sobu, kontratonu, komoda ili stol. 【Posluživanje ladica】 : pladanj za skladištenje pogodan za kuhinju, restoran, zabavu i bar. Naočale, ploče, zdjele, odore, pića, voće, predjela, kafa i više mogu se prevoziti u zatvorenom i na otvorenom. 【Pogodno i praktično】 : Dekorativna ladica za prikaz prihvaća otvoreni dizajn, koji je jednostavan za upotrebu i čist. 【Veličina proizvoda】 : Organizator kupaonice, 28cmx16cmx2cm / 11. Opis : - 【Materijal kvaliteta】 : bistra akrilna ladica izrađena je od visokokvalitetnog čišćenja akrila, što je čvrsto i izdržljivo. - 【Dekorativna ladica】 : Organizujte svoju kozmetiku i nakit, jasan ladica za posluživanje može pohraniti dnevne potrebe, prikazati dodatnu opremu, savršenu za kupaonicu, dnevni boravak, spavaću sobu, kontratu, komoda ili stol. - 【Posluživanje ladice】 : skladišna ladica pogodna za kuhinju, restoran, zabavu i bar. Naočale, ploče, zdjele, odore, pića, voće, predjela, kafa i više mogu se prevoziti u zatvorenom i na otvorenom. - 【Pogodno i praktično】 : Dekorativna ladica za prikaz prihvaća otvoreni dizajn, koji je jednostavan za korištenje i čišćenje. - 【Veličina proizvoda】 : kupatilo Organizer, 28cmx16cmx2cm / 11.specifikacija : akril - Veličina proizvoda : 28cmx16cmx2cm / 11.79inchpackage uključuje : 1pc Clear akril traynote : Molimo vas da se zbog neznatnih grešaka zbog Ručno mjerenje i različiti monitori. Imamo dugogodišnje iskustvo u prodaji robe na mreži, fokusirani smo na pružanje najboljih proizvoda i usluge kupcima.

Ključne karakteristike

- Material:
Acrylic
- Product Size:
28cmx16cmx2cm/11.02inchx6.30inchx0.79inch
Package Includes:
1Pc Clear Acrylic Tray:
Note:
Please allow slightly errors due to manual measurement and different monitors.:
We have many years of experience in selling merchandise online, we are focus on providing best product and service to customers.:

Slični proizvodi u kategoriji