.

.

Odjeci za četkice za zube od baoblaze-a TEKURE TEKURE CONTROPOP ORGANIZATOR ORGANIZACIJE Organizacija Skladištenje, crna

Odjeci za četkice za zube od baoblaze-a TEKURE TEKURE CONTROPOP ORGANIZATOR ORGANIZACIJE Organizacija Skladištenje,

KM 5.50

Količina robe
Tova je dostupan

Savršeno poklon za svog prijatelja, porodice, poslovnog partnera Klasična mermerna tekstura, jednostavna i elegantna. Na dnu postoje rupe za odvod kako bi se spriječilo akumulaciju vode, a sa klizna ploča može zaštititi od ogrebotina. Savršena veličina, zadržite ravnu površinu ili kupatilo rafinirano, uredno, čisto i svježine. Naravno osušite četkicu za zube, čist i higijenski način za spremanje četkice za zube. Pogodno za električne četkice za zube i obične četkice za zube. Savršeno poklon za svog prijatelja, porodice, poslovnog partnera. Klasična mermerna tekstura, jednostavna i elegantna. Na dnu postoje rupe za odvod kako bi se spriječilo akumulaciju vode, a sa klizna ploča može zaštititi od ogrebotina. Savršena veličina, zadržite ravnu površinu ili kupatilo rafinirano, uredno, čisto i svježine. Naravno osušite četkicu za zube, čist i higijenski način za spremanje četkice za zube. Pogodno za električne četkice za zube i obične četkice za zube. Opis : - Savršeno poklon za svog prijatelja, porodice, poslovnog partnera. - Klasična mramora tekstura, jednostavna i elegantna. Na dnu postoje rupe za odvod kako bi se spriječilo akumulaciju vode, a s Anti-Pad, može zaštititi od ogrebotina. - Savršena veličina, zadržite ravnu površinu ili kupaonicu, urednu, čistu i svježinu. - Naravno osušite četkicu za zube, čist i higijenski način za spremanje četkice za zube. - Pogodno za električne četkice za zube i obične četkice za zube. - Materijal : Restrizete Grafikon : 14x6.40x3,54inchpackage uključuje : 1 komad GEtooth Brush Hold Ernote : 1. Molimo dopustite nešto grešku zbog ručnog mjerenja. Zbog razlike između različitih monitora, slika možda ne odražava stvarnu boju predmeta. Želim vam divnu on-line kupovinu! Imamo dugogodišnje iskustvo u prodaji robe na mreži, fokusirani smo na pružanje najboljih proizvoda i usluge kupcima.

Ključne karakteristike

- Material:
Resin
Size Chart:
14X6.1X9cm/5.51X2.40X3.54inch:
Package Includes:
1 Piece&;Toothbrush Holder:
Note:
1. Please allow slightly error due to manual measurement.:
2. Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you!:
3. Wish you a wonderful on-line shopping!:
We have many years of experience in selling merchandise online, we are focus on providing best product and service to customers.:

Slični proizvodi u kategoriji