.

.

Hopcd torba za skladištenje za PS5, prenosiva zaštitna torba za Gamepad za kontroler igara PS5, EVA polu-vodootporna torbica za nošenje za PS5

Hopcd torba za skladištenje za PS5, prenosiva zaštitna torba za Gamepad za kontroler igara PS5, EVA

KM 2.67

Količina robe
Tova je dostupan

Tvrdi EVA materijal je polu-vodootporan, otporan na udarce i vodootporan za zaštitu vašeg gamepada u svim aspektima Lagan, kompaktan i jednostavan za nošenje. Može se nositi u torbi, ruksaku ili koferu za jednostavnu prenosivost. Siguran i pouzdan za zaštitu vašeg omiljenog kontrolera igre od sudara i ogrebotina. Pogodan dizajn, otvaranje patentnim zatvaračem, izdržljiv izgled i meka unutrašnja struktura, jednostavan pristup kontroleru igre i opremljen trakom, jednostavan za nošenje. Posebno dizajniran za PS5 kontrolere igara, sa odličnom zaštitom. Tvrdi EVA materijal je polu-vodootporan, otporan na udarce i vodootporan za zaštitu vašeg gamepada u svim aspektima. Lagan, kompaktan i jednostavan za nošenje. Može se nositi u torbi, ruksaku ili koferu za jednostavnu prenosivost. Siguran i pouzdan za zaštitu vašeg omiljenog kontrolera igre od sudara i ogrebotina. Pogodan dizajn, otvaranje patentnim zatvaračem, izdržljiv izgled i meka unutrašnja struktura, jednostavan pristup kontroleru igre i opremljen trakom, jednostavan za nošenje. Posebno dizajniran za PS5 kontrolere igara, sa odličnom zaštitom. Specifikacija : Stanje : 100% potpuno Novitem tip : torba za skladištenje za Ps5materijal : evakuacija : Crna Težina : Pribl.0 g Applicable model : za PS5 game controller Package List : 1 x Storage Bag napomena : 1. Molimo dozvolite grešku od 1-3 cm zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumijevanju. Monitori nisu kalibrirani isti, boja predmeta prikazana na fotografijama može se malo razlikovati od stvarnog objekta. Molimo uzmite pravi kao standard.

Ključne karakteristike

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Storage Bag for PS5
Material:
EVA
Color:
Black 
Weight:
Approx. 135.0g
Applicable model:
For PS5 game controller
Package List:
1 x Storage Bag    :
Note:
1. Please allow 1‑3cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Slični proizvodi u kategoriji