.

.

WNSC zaštitnik za vrat za mačke, lagani ovratnik protiv ujeda za kućne ljubimce vodootporan Elastik podesiv za mačke

WNSC zaštitnik za vrat za mačke, lagani ovratnik protiv ujeda za kućne ljubimce vodootporan Elastik podesiv

KM 2.00

Količina robe
Tova je dostupan

Usvaja vodootpornu kompozitnu štampanu krpu od kepera, koja je vodootporna, lagana i meka, udobna za nošenje, bez pritiska i ne utiče na jelo i piće Pletena rebrasta tkanina koristi se oko vrata, koja je meka i udobna, sa velikom elastičnošću, ne zadavi pluća i udobnije. Podesivi dizajn obima vrata, obim vrata se može podesiti prema vratu kućnih ljubimaca kako bi se zadovoljile potrebe različitih varijanti. Nježni šavovi su ravnomjerno usmjereni, nije ih lako slomiti i uvelike poboljšava vijek trajanja. Slatki dizajn oblika tropske ribe, osim što se koristi kao postoperativni ovratnik za oporavak, ova mala pokrivala za glavu su također vrlo pogodna za fotografisanje na zabavama ili prazničnim zabavama. Usvaja vodootpornu kompozitnu štampanu krpu od kepera, koja je vodootporna, lagana i meka, udobna za nošenje, bez pritiska i ne utiče na jelo i piće. Pletena rebrasta tkanina koristi se oko vrata, koja je meka i udobna, sa velikom elastičnošću, ne zadavi pluća i udobnije. Podesivi dizajn obima vrata, obim vrata se može podesiti prema vratu ljubimca kako bi se zadovoljile potrebe različitih varijanti. Nježni šavovi su ravnomjerno usmjereni, nije ih lako slomiti i uvelike poboljšava vijek trajanja. Slatki dizajn oblika tropske ribe, osim što se koristi kao postoperativni ovratnik za oporavak, ova mala pokrivala za glavu su također vrlo pogodna za fotografisanje na zabavama ili prazničnim zabavama.Specifikacija : Vrsta Artikla : Cat Collar Material : Vodootporna Keper Kompozitna Tkanina Boja Proizvoda : Kao Što Su Prikazane Slike Težina Proizvoda : Cca.7 Oz lista paketa : 1 Xfish oblik oporavak Collar Note : 1. Molimo dozvolite grešku 2-3cm zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumijevanju. Monitori nisu kalibrirani isti, boja predmeta prikazana na fotografijama može se malo razlikovati od stvarnog objekta. Molimo uzmite pravi kao standard. Prije kupovine izmjerite obim glave vašeg ljubimca i pogledajte tabelu informacija o veličini.

Ključne karakteristike

Item Type:
Cat Recovery Collar
Material:
Waterproof Twill Composite Fabric
Product Color:
As Pictures Shown
Product Weight:
Approx. 71-105g / 2.5-3.7oz
Package List:
1 xFish Shape Recovery Collar :
1. Please allow 2‑3cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :
3. Please measure your pet's head circumference before buying, and refer to the size information chart. If you think your pet is between two sizes, please choose the larger one. :

Slični proizvodi u kategoriji