.

.

LYEUL krevet za mačke, krevet za kućne ljubimce, kuća za spavanje za kućne ljubimce za male pse i mačke, ručno rađeno okruglo gnijezdo za korpe za mačke od ratana

LYEUL krevet za mačke, krevet za kućne ljubimce, kuća za spavanje za kućne ljubimce za male pse i mačke, ručno

KM 3.00

Količina robe
Tova je dostupan

★ Visokokvalitetni materijali : krevet za mačke je ručno izrađen od ratana, koji je poboljšani Ratan Ni površina nije neujednačena kao prirodni Ratan, niti je jeftina kao plastični proizvodi. Materijal je sam po sebi žilav i nema neobičan miris. Površina je glatka i bez neravnina, tako da se neće uhvatiti za dlaku ljubimca niti povrijediti kožu ljubimca kada ga koristi. ★ Moderan dizajn : topli, udobni i izdržljivi krevet za mačke za vašu ljupku mačku i poseban dodir za uređenje doma. Savršeno za mačke da se igraju, drijemaju, odmaraju, opuštaju i spavaju unutra ili na vrhu. Može zadovoljiti prirodni instinkt mačjeg grebanja i smanjiti rizik od češanja mačke po tepihu i namještaju. ★ Eco friendly : ručno rađena vrhunska pećina za mačke od materijala od ratana, čvrsta, čvrsta, izdržljiva i nema poseban miris veoma bezbedna za upotrebu. Savršen poklon za voljene mačke i ljubitelje mačaka. ★ Osigurajte cirkulaciju : dizajn ventilirane kupole za mačke implementiran je za cirkulaciju zraka životinjama. Stvaranje udobnog skrovišta za kućne ljubimce za dekompresiju. ★ Nakon prodaje bez brige : ako naiđete na bilo kakve probleme ili kupite prepreke ili prijedloge, slobodno nas kontaktirajte, mi ćemo 24h ručnu uslugu i dat ćemo vam zadovoljavajući odgovor i najbolje rješenje. Elegantan dizajn : viseća mreža je poseban krevet za vaše mačke, koji se može okačiti u kući! Viseća mreža za mačke ima lijepe prirodne boje i može se povezati bez problema. Siguran materijal : potpuno ručno tkan, sušen na prirodnom svjetlu, ne šteti vama i vašim ljubimcima. Savršen poklon : viseća mreža je savršen poklon za mačke i može se koristiti ljeti i zimi. Gdje za instaliranje : možete dodati viseću mrežu na bilo kojoj sobi. To može na bilo gdje želite, unutarnji ili vanjski.Specifikacija : naziv : mačke viseća mreža materijal : Rattan težina : 5,2 kgveličina : 50*57 cm (19,69*22,44 inča)lista za pakovanje : 1* Cats viseća mreža 100% Garancija zadovoljstva : vaše zadovoljstvo je naš glavni prioritet.

Ključne karakteristike

Name:
Cats Hammock
Material:
Rattan
Weight:
5.2 kg
Size:
50*57 cm (19.69*22.44 inch)
Packing List:
1* Cats Hammock
100% satisfaction guarantee:
Your satisfaction is our top priority. If you encounter any problems during the purchase process, please contact us, we will give you a satisfactory answer and solution.:
Bring you a pleasant shopping experience Pleasant shopping experience! :

Slični proizvodi u kategoriji