.

.

XLAIQ mačke od punog drveta penjački toranj gnijezdo mačke kuća na drvetu mačke fitnes okvir Mute Bearing trkač brusi igračka

XLAIQ mačke od punog drveta penjački toranj gnijezdo mačke kuća na drvetu mačke fitnes okvir Mute Bearing

KM 42.90

Količina robe
Tova je dostupan

Njegov atraktivan izgled pohvaliće svaku sobu u vašoj kući poput komada lijepog namještaja za kućne ljubimce Materijal : puno drvo ga čini veoma čvrstim,rupe su dovoljno velike i zabavne za igru mačaka lutalica i nudi mačkama privatne sobe. Vaša mačka će se svidjeti u super ugodnom komforu koji pružaju stanovi za mačke na više nivoa. Drvo mačke uključuje postove umotane u sisal koji pomažu da vaše mačke oslobode instinktivne potrebe za grebanjem. Ovo je najbolji poklon za vašeg ljubimca. Tvom ljubimcu će se jako svidjeti. Karakteristike : njegov atraktivan izgled pohvaliće svaku sobu u vašoj kući poput komada lijepog namještaja za kućne ljubimce.Materijal : puno drvo ga čini veoma čvrstim,rupe su dovoljno velike i zabavne za igru mačaka lutalica i nudi mačkama privatne sobe.Vaša mačka će se svidjeti u super ugodnom komforu koji pružaju stanovi za mačke na više nivoa.Drvo mačke uključuje postove umotane u sisal koji pomažu da vaše mačke oslobode instinktivne potrebe za grebanjem.Ovo je najbolji poklon za vašeg ljubimca. Tvom ljubimcu će se jako svidjeti.Materijal : puno drvo boja : kao prikazano specifikacija : kao prikazano sadržaj paketa : 1 * pet penjački okvir napomene : 1. Ručno mjerenje, molimo dozvolite grešku od 1 ~ 3 mm, hvala. Zbog razlike između različitih monitora, slika možda neće odražavati stvarnu boju predmeta. Garantujemo da je stil isti kao što je prikazano na slici.Lijepe merdevine : veoma pogodno za ljubitelje kućnih ljubimaca, da dodaju zabavu vašoj mački.

Ključne karakteristike

As shown :
Package Contents:
1 * Pet climbing frame :
Notes:
1. Manual measuring, please allow 1 ~ 3mm error,thank you. :
2. Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. We guarantee the style is the same as shown in the picture. :
Lovely Ladder:
Very suitable for pet lovers, to add fun to your cat.

Slični proizvodi u kategoriji