.

.

Meka prostirka za kućne ljubimce, flanelsko Klimatizacijsko ćebe, meka topla podloga za životinje štenaca, divno ćebe za mačke za kućne ljubimce za grijanje i hladnoću

Meka prostirka za kućne ljubimce, flanelsko Klimatizacijsko ćebe, meka topla podloga za životinje štenaca, divno

KM 1.67

Količina robe
Tova je dostupan

Materijal flanela : meka prostirka za pse izrađena je od visokokvalitetnog flanelnog materijala, koji je mekan i udoban Dvostrani flanel štiti kućne ljubimce od hladnoće i toplote. Može se koristiti i kao tepih, na koji je veoma udobno direktno gaziti. Meka i udobna : krznena tkanina je meka i udobna za kućne ljubimce da spavaju. Pogodno za kućne ljubimce, Mačke i pse. Obezbedite udobno okruženje za kućne ljubimce da udobno spavaju na jastučićima za kućne ljubimce. Lako se čisti : pokrivač za psa može se prati u mašini, što ga čini lakim za čišćenje. Pokrivač se može prati u mašini, što ga čini lakim za čišćenje. Dostupno u četiri veličine, lako je nabaviti veličinu koja najviše odgovara vašem ljubimcu. Slatki uzorak mačke : Moderan za sva godišnja doba. Savršeno za pse, mačke, štence, mačiće na sofama, krevetima za kućne ljubimce itd. Osigurajte udobno mjesto za odmor i igru kućnih ljubimaca. Kupujte sa povjerenjem : NDNCZDHC je posvećen pružanju naših klijenata visokokvalitetnim proizvodima, posvećeni smo osiguravanju vašeg potpunog zadovoljstva. Molimo kontaktirajte nas kada imate bilo kakvih problema, mi ćemo riješiti problem za vas u najkraćem mogućem roku. Specifikacija : Stanje : 100% potpuno Novomaterijal : flanelcolor : kao što su prikazane slike # 1 : pribl.8 oz lista paketa : 1 * pokrivač za kućne ljubimce napomena : 1. Molimo dozvolite grešku od 0~1 inča zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumijevanju. Monitori nisu kalibrirani isti, boja predmeta prikazana na fotografijama može se malo razlikovati od stvarnog objekta. Molimo uzmite pravi kao standard.

Ključne karakteristike

Condition:
100% Brand New
Material:
flannel
Color:
As Pictures Shown
#1:
approx.120*60cm/47.2*23.6in, #2
#3:
approx.150*120cm/59.1*47.2in, #4
Weight:
Approx.532.5g/18.8oz
Package list:
 
1 * Pet Blanket :
Note:
1. Please allow 0~1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Slični proizvodi u kategoriji