.

.

Generička prostirka za grebanje za mačke kauč za grebanje za mačke lagani prijenosni tepih za grebanje za Kitty Centar za aktivnosti spavanja ogrebotina kandži

Generička prostirka za grebanje za mačke kauč za grebanje za mačke lagani prijenosni tepih

KM 41.55

Količina robe
Tova je dostupan

Smotano dizajna : jastučić za grebanje za mačke može se smotati i vertikalno i horizontalno, pogodno za upotrebu i čuvanje Odgovarajuća veličina prostirke : prostirka za ogrebotine za mačke je veličine 51cmx40.94inch, pogodna za većinu kućnih ljubimaca, mačaka, pasa itd. Zaštita namještaja : mačja prostirka za grebanje je odlična za mačke koje bruse kandže, igraju se, spavaju, što može efikasno zaštititi Kućni namještaj. Podloga za grebanje za mačke : jastučić za grebanje je dizajniran za mačje grebanje i štiti namještaj od oštećenja i ogrebotina. Visokokvalitetni materijal : mačja prostirka za grebanje je napravljena od vrhunskog sisala, otporna na ogrebotine i habanje. Opis : - prostirka za grebanje za mačke : jastučić za grebanje je dizajniran za mačje grebanje i štiti namještaj od oštećenja i ogrebotina. - Visokokvalitetni materijal : mačja prostirka za grebanje je napravljena od vrhunskog sisala, otporna na ogrebotine i habanje. - Odgovarajuća veličina prostirke : prostirka za ogrebotine za mačke je veličine 51cmx40.94inch, pogodna za većinu kućnih ljubimaca, mačaka, pasa itd. - Smotano dizajna : jastučić za grebanje za mačke može se smotati i vertikalno i horizontalno, pogodno za upotrebu i čuvanje. - Zaštita namještaja : mačja prostirka za grebanje je odlična za mačke koje bruse kandže, igraju se, spavaju, što može efikasno zaštititi Kućni namještaj.Specifikacija : - materijal : Sisalsize grafikon : 51cmx40.94inch Package uključuje : 1 Pet Cat Scratcher Mat Note : 1. Molimo dopustite malo greške zbog ručnog mjerenja. Zbog razlike između različitih monitora, slika možda neće odražavati stvarnu boju predmeta. Želim vam divan on line shopping!.

Ključne karakteristike

- Material:
Sisal
Size Chart:
51cmx40.5cm/20.08inchx15.94inch:
Package Includes:
1 Pet Cat Scratcher Mat:
Note:
1. Please allow slightly error due to manual measurement.:
2. Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you!:
3. Wish you a wonderful on line shopping!:

Slični proizvodi u kategoriji