.

.

4 komada Auto osovine kompatibilne sa Pinewood poliranim i grafitnim obloženim osovinama za smanjenje trenja i povećanje brzine

4 komada Auto osovine kompatibilne sa Pinewood poliranim i grafitnim obloženim osovinama za smanjenje trenja

KM 4.99

Količina robe
Tova je dostupan

Sadržaj paketa : dobićete 4 komada auto osovina kompatibilnih sa derbijem pinewood, dovoljnu količinu za vašu upotrebu i deljenje; polirane osovine su dobro pakovane pre isporuke i možete sa sigurnošću naručiti naš proizvod Veličina : osovine automobila su cca. 23 mm / 0,91 inča, koji se može ugraditi u razne vrste rupa na točkovima i igrati značajnu ulogu u smanjiti tresenje Točka. Kvalitetan materijal : naše polirane osovine su napravljene od kvalitetnog nerđajućeg čelika 304, nisu lake za savijanje, čvrste, izdržljive i otporne na rđu, praktični dodatak za dugu upotrebu. Novi dizajn : naše osovine automobila su dizajnirane za poboljšanje brzine i svaka osovina automobila sadrži 2 žljebova, koji mogu efikasno poboljšati brzinu smanjenjem trenja i podrhtavanja točkova; štaviše, glava osovine automobila je u nagnutom uglu kako bi se smanjilo trenje kada točak dodiruje glavu. Široka primena : polirane osovine su nezaobilazni alati kompatibilni sa vašim derby automobilom, donoseći vam neverovatno iskustvo brzine i omogućavaju vam dobre performanse u igri car; imajte na umu da ova osovina nije proizvedena za zvanične trke. Sadržaj paketa : dobićete 4 komada auto osovina kompatibilnih sa derbijem pinewood, dovoljnu količinu za vašu upotrebu i deljenje; polirane osovine su dobro pakovane pre isporuke i možete sa sigurnošću naručiti naš proizvod. Veličina : osovine automobila su cca. 23 mm / 0,91 inča, koji se može ugraditi u razne vrste rupa na točkovima i igrati značajnu ulogu u smanjiti tresenje Točka. Kvalitetan materijal : naše polirane osovine su napravljene od kvalitetnog nerđajućeg čelika 304, nisu lake za savijanje, čvrste, izdržljive i otporne na rđu, praktični dodatak za dugu upotrebu. Novi dizajn : naše osovine automobila su dizajnirane za poboljšanje brzine i svaka osovina automobila sadrži 2 žljebova, koji mogu efikasno poboljšati brzinu smanjenjem trenja i podrhtavanja točkova; štaviše, glava osovine automobila je u nagnutom uglu kako bi se smanjilo trenje kada točak dodiruje glavu.

Ključne karakteristike

Size:
23 mm/ 0.91 inch
Color:
as picture shown
Material:
stainless steel
Package quantity:
4 x Car axles :
Note:
Since the size above is measured by hand, the size of the actual item you received could be slight different from the size above. :

Slični proizvodi u kategoriji