.

.

Columbia muške Summertide Stretch kratki, Crni, srednji x 8

Columbia muške Summertide Stretch kratki, Crni, srednji x 8

KM 3.00

Količina robe
Tova je dostupan

100% poliester Zatvaranje vezica. Mašinsko Pranje. OMNI-štit : samo naprijed. Pokušaj se isprljati. Za razliku od većine drugih tkanina, naš jedinstveni Omni-SHIELD napredni sistem protiv vode i mrlja pomaže vam da ostanete čisti i suvi odupirući se apsorpciji tečnosti. OMNI-SHADE : budite sigurni i zaštićeni. Omni-Shade blokira uva i UVB zrake kako bi spriječila opekotine od sunca i dugotrajna oštećenja kože. Čvrsta konstrukcija tkanja sa UV upijajućim predivom blokira puni spektar štetnih UV zraka. COMFORT STRETCH / REGULAR FIT : ove kratke hlače pružaju elegantan kroj sa comfort rastezljivom poliesterskom tkaninom koja nudi lako nošenje, brzo sušenje i cjelodnevni komfor. Zgodne karakteristike : rođeni za vodu, otkrit ćete karakteristike koje uključuju dva prednja džepa, unutrašnji sigurnosni džep, samoprevodni zadnji džep i rub podesiv za vuču s elastikom u struku. Izgrađeno da traje : kolumbijska pažnja posvećena detaljima je ono što našu odjeću izdvaja od ostalih. Koristimo samo najkvalitetnije materijale, stručnu izradu i izdržljive šavove. Ovo su dugotrajne kratke hlače u kojima ćete uživati u narednim sezonama. Ove jednostavne kratke hlače dolaze u izdržljivom, brzosušećem poliesteru sa ugrađenom UPF 40 zaštitom od sunca. Takođe imaju napredne mrlje i vodoodbojnost, što vam omogućava da skačete i izlazite iz vode, ostajete čisti, bez potrebe za promjenom.

 Napravljene od tkanine otporne na mrlje, brzosušeće tkanine i dovoljno rastezljive, ove kratke hlače na navlačenje spremne su za sve vaše ljetne avanture. Sa podesivim elastičnim strukom za vuču, uključuju dva prednja džepa, sigurnosni džep, samoprevodni zadnji džep.

 Columbia nudi ove kratke hlače u više boja i veličina. Dostupno prošireno dimenzioniranje. Da biste bili sigurni da je veličina koju odaberete tačna, pogledajte naš grafikon veličine. Da biste pronašli mjerenje struka, izmjerite oko svoje prirodne linije struka.

Ključne karakteristike

Slični proizvodi u kategoriji