.

.

Dilwe Gc2sd Adapter za mikro SD karticu TF čitač kartica, Gc2sd čitač kartica Plug and Play prenosiva profesionalna konzola za igru Adapter za mikro pohranu za Wii za GC

Dilwe Gc2sd Adapter za mikro SD karticu TF čitač kartica, Gc2sd čitač kartica Plug and Play prenosiva

KM 1.00

Količina robe
Tova je dostupan

Kompatibilan za upotrebu : premium adapter Gc2sd memorijske kartice može raditi na bilo kojoj verziji za GC i za Wii konzolu Game Storage : game console Micro storage kartica adapter se prvenstveno koristi za čuvanje igara i pogodan je za korištenje i jednostavan za rad. Plug And Play : čitač gc2sd kartica omogućava vam jednostavno korištenje neiskorištenih Micro Storage kartica uključeno za GC i za Wii konzole, plug and play. Koristi se sa : treba ga koristiti za swiss, za xeno, za GCloader Lite ili za pcioboot, koji će automatski učitati listu igara na memorijskoj kartici. Podrška za memoriju : ovaj gc2sd čitač micro Storage kartica podržava Micro Storage kartice sa maksimalnom memorijom od 512 GB. Kompatibilan za upotrebu : premium adapter Gc2sd memorijske kartice može raditi na bilo kojoj verziji za GC i za Wii konzolu. Game Storage : game console Micro storage kartica adapter se prvenstveno koristi za čuvanje igara i pogodan je za korištenje i jednostavan za rad. Plug And Play : čitač gc2sd kartica omogućava vam jednostavno korištenje neiskorištenih Micro Storage kartica uključeno za GC i za Wii konzole, plug and play. Koristi se sa : treba ga koristiti za swiss, za xeno, za GCloader Lite ili za pcioboot, koji će automatski učitati listu igara na memorijskoj kartici. Podrška za memoriju : ovaj gc2sd čitač micro Storage kartica podržava Micro Storage kartice sa maksimalnom memorijom od 512 GB. Kompatibilan za upotrebu : premium adapter Gc2sd memorijske kartice može raditi na bilo kojoj verziji za GC i za Wii konzolu. Game Storage : game console Micro storage kartica adapter se prvenstveno koristi za čuvanje igara i pogodan je za korištenje i jednostavan za rad. Plug And Play : čitač gc2sd kartica omogućava vam jednostavno korištenje neiskorištenih Micro Storage kartica uključeno za GC i za Wii konzole, plug and play. Koristi se sa : treba ga koristiti za swiss, za xeno, za GCloader Lite ili za pcioboot, koji će automatski učitati listu igara na memorijskoj kartici.

Ključne karakteristike

Item Type:
For Wii Micro Storage Card Adapter
Material:
ABS
Product Size:
Approx. 4.5 x 3.5 x 0.7cm / 1.8 x 1.4 x 0.3in
Compatible With:
GC2SD Micro Storage Card Reader for WII
Features:
Plug and Play.:
Supports most for Wii game consoles.:
Maximum memory is 512GB (micro Storage Card).:
Back up game files and run homebrew applications.:
Package List:
1 x for Wii Micro Storage Card Adapter:
Note:
1. GC2SD adapter is not a normal memory card. It needs to be used with for GC Action Replay CD, console with for xeno installed, for GCloader lite or for GC console with for pcioboot installed to run games on the Storage Card.2. Manual measurement, please allow some errors.:

Slični proizvodi u kategoriji