.

.

BULINGNA 3pcs Spa traka za glavu ručni set za pranje lica, Fluffy Skincare elastični Bowknot trake za kosu i Scrunchies manžetne za Spa Yoga sportski tuš

BULINGNA 3pcs Spa traka za glavu ručni set za pranje lica, Fluffy Skincare elastični Bowknot trake

KM 1.00

Količina robe
Tova je dostupan

【Materijal】traka za glavu za šminkanje za umivanje lica izrađena je od visokokvalitetnog flanela od mikrovlakana, koji ima jaku upijanje vode i može se koristiti za pranje, njegu kože ili šminkanje 【Praktično】Pahuljasti slatki dodaci za kosu također mogu promijeniti oblik lica, čineći lice manjim i ljepšim.Traka za glavu za ljepotu može izbjeći pad kose ispred vašeg lica, a narukvica može efikasno spriječiti da vam voda teče niz ruke. 【Elastična traka】trendi fuzzy traka za glavu je fleksibilna i rastezljiva, što odgovara većini žena i djevojaka. Bijela/ružičasta/plava/siva/ljubičasta / žuta boja za odabir. 【Široko korišćena】slatka traka za glavu za žene i devojke nije samo veoma praktična prilikom pranja lica, tuširanja, šminkanja/šminkanja, nanošenja maske za lice i Banje, već takođe može da apsorbuje znoj prilikom vežbanja, vežbanja, joge. Čak se može koristiti i kao svakodnevna nosiva traka za glavu, jednobojne boje koje se lako podudaraju sa različitim odjevnim kombinacijama. 【Savršen poklon】traka za glavu za njegu kože sa setom traka za pranje odličan je izbor poklona za vaše prijatelje i porodicu. Dajte svom ljubavniku, porodicama i prijateljima slatki poklon za rođendansku zabavu, godišnjicu, Majčin dan, Dan zahvalnosti, Božić, Dan zaljubljenih, Novu godinu. Spa set traka za glavu i narukvica, lepršave manžetne za kosu za njegu kože i Scrunchies za tuširanje karakteristike : za držanje kose van lica prilikom nanošenja šminke za kozmetiku ili umivanje lica. Flanel od mikrovlakana ostaje pahuljast nakon više puta pranja. Pogodno za dane loše kose, dok vježbate ili se samo izležavate po kući. Specifikacija : materijal : flanel od mikrovlakana Boja : Više boja primjenjivi Spol : Ženski primjenjiva prilika : u zatvorenom i na otvorenom paket uključen 1 x traka za glavu 2 x narukvice obećavaju Ako proizvod ima bilo kakvih problema s kvalitetom, slobodno nas kontaktirajte, mi ćemo vam pomoći da riješite problem što je brže moguće.

Ključne karakteristike

Material:
Microfiber Flannel
Color:
Multi-color
Applicable gender:
Female
Applicable occasion:
Indoors & Outdoors
Package Included :
1 x Headband :
2 x Wristbands :
Promise :
If the product has any quality problems, please feel free to contact us, we will help you solve the problem as quickly as possible. :

Slični proizvodi u kategoriji