.

.

Šampookondicioniranje u Youthink-u, kolagen Argano ulje za bojanje kose šampon za bojanje za pokrivanje sive bijele kose

Šampookondicioniranje u Youthink-u, kolagen Argano ulje za bojanje kose šampon za bojanje za pokrivanje

KM 9.69

Količina robe
Tova je dostupan

Smanjite gubitak kose : : Znakovi gubitka kose uključuju višak padova kose i praznine Borba protiv gubitka kose i obogaćivanje šampona za rast kose i regenerator. Promicati čvrstoću i debljinu kose s povećanim jačinom i smanjenjem loma. Rezultati mogu varirati. Sigurni sastojci, blag i neritantni, neće oštetiti vašu vlasište ili kosu, možete ga koristiti sa povjerenjem. Upotreba proizvoda - 1. Nakon nošenja rukavica i drugih alata. Stisnite šampon. Pomiješajte šampon na dlanu. Nanesite ovaj proizvod na bijelu kosu (sivu kosu) i masirajte kosu. Nakon 5-10 minuta (ovisno o dužini muške i ženske kose), što je duže vrijeme čekanja, tamnija boja kose, a zatim ga operite vodom. Čisti biljni ekstrakti pomažu u poboljšanju hemijskih komponenti koje uzrokuju oštećenje kose i kože. Odlično korisničko iskustvo : Ovaj šampon je vrlo jednostavan za upotrebu, stavite rukavice i stisnite šampon i mijesite ga nekoliko minuta, baš kao i normalan šampon, a imat će vrlo dobre rezultate. Smanjite gubitak kose : : Znakovi gubitka kose uključuju višak padova kose i praznine. Borba protiv gubitka kose i obogaćivanje šampona za rast kose i regenerator. Promicati čvrstoću i debljinu kose s povećanim jačinom i smanjenjem loma. Rezultati mogu varirati. Sigurni sastojci, blag i neritantni, neće oštetiti vašu vlasište ili kosu, možete ga koristiti sa povjerenjem. Upotreba proizvoda - 1. Nakon nošenja rukavica i drugih alata. Stisnite šampon. Pomiješajte šampon na dlanu. Nanesite ovaj proizvod na bijelu kosu (sivu kosu) i masirajte kosu. Nakon 5-10 minuta (ovisno o dužini muške i ženske kose), što je duže vrijeme čekanja, tamnija boja kose, a zatim ga operite vodom. Čisti biljni ekstrakti pomažu u poboljšanju hemijskih komponenti koje uzrokuju oštećenje kose i kože. Odlično korisničko iskustvo : Ovaj šampon je vrlo jednostavan za upotrebu, stavite rukavice i stisnite šampon i mijesite ga nekoliko minuta, baš kao i normalan šampon, a imat će vrlo dobre rezultate.

Ključne karakteristike

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Hair Dye Shampoo
Net Content:
400ml
Applicable Hair Type:
Any hair type
Product Use:
1. After wearing gloves and other tools.:
2. Squeeze out the shampoo.:
3. Mix shampoo in the palm of your hand.:
4. Apply this product to white hair (gray hair) and massage the hair.:
5. After 5-10 minutes (depending on the length of male and female hair), the longer the waiting time, the darker the hair color, and then wash it off with water.:
packing list:
1 x Shampoo:

Slični proizvodi u kategoriji