.

.

SEMATA 5kom biserne kopče za kosu velike kopče za kosu za debelu kosu i tanku kosu, slatke Pearl kopče za kosu za žene i djevojčice neklizajuće Jake biserne kopče za kosu za žene i djevojčice

SEMATA 5kom biserne kopče za kosu velike kopče za kosu za debelu kosu i tanku kosu, slatke Pearl kopče za

KM 3.00

Količina robe
Tova je dostupan

?Set bisernih kopči za kosu】 : 5pes biserne kopče za kandže, 5 različitih stilova, uključuju : velike ravne, ukrštene, trokutne, četvrtaste i bananske kopče za kosu ?【Praktično i izdržljivo】 : kopče za kosu izrađene su od bisera i smole,čini kopču za kosu glatkom, prozirnom i praktičnijom. Proleće takođe ima umerenu elastičnost, koja može dobro da fiksira kosu i nije lako da se opusti. ?【Upotreba u više scenarija】 : bilo da se odmarate kod kuće, nanosite masku za lice, šminkate se, kuhate ili izlazite na zabave, posao, izlaske, sport, možete koristiti ovu kopču za kosu. Odličan efekat protiv klizanja je savršeniji za primenu. ?【Veličina】 : kopče za kandže za kosu imaju različitu veličinu među različitim stilovima(3,7-4,3 inča). Velike su veličine i možete ga koristiti za držanje cijele kose zbog dobrog prianjanja zahvaljujući posebnom dizajnu. I naravno, ova veličina je savršena i za napola up kosu. ?【Lijep poklon】 : ovo će biti najbolji poklon za tvoju majku, ženu, kćer ili prijateljice. To je moderno i praktično. Često se koristi u životu i može riješiti mnoge nevolje uzrokovane kosom. Biserna kopča za kosu temperamenta od 4 komada, velike jake kopče za kosu za tanke i guste kose Specifikacija : 1.It galvanizacija sa visokokvalitetnim materijalom od legure cinka, nije lako promeniti boju.Sigurno ga upotrijebite pod tušem bez brige da ćete zahrđati kada prskate vodu po kandži za kosu.Prisustvujte banketu : osim svakodnevne upotrebe, sigurno ćete otkriti da mnogi modeli ili poznate ličnosti u emisiji koriste kopče za kosu. Kopča za kosu je svojevrsni modni dodatak. Savršenije je koristiti našu jednostavnu i elegantnu metalnu kopču za kosu za organiziranje frizure za prisustvovanje zabavama, ceremonijama, rođendanima i banketima.

Ključne karakteristike

1.It's electroplating with high-quality zinc alloy material, not easy to discolor.:
2.Use it safely in the shower without worrying about getting rusty when you splash water on your hair claw.:
3.Attend banquet:
In addition to daily use, you will definitely find that many models or celebrities use hair clips in the show. A hair clip is a kind of fashion accessory. It is more perfect to use our simple and elegant metal hair clip to organize the hairstyle to attend parties, ceremonies, birthdays, and banquets.

Slični proizvodi u kategoriji