.

.

Gretd poklon kutija sa cvijećem poput brokata češalj Početna Prijenosna masažna češalj Duga kosa kratko kose lična poklona za njegu kose češalj

Gretd poklon kutija sa cvijećem poput brokata češalj Početna Prijenosna masažna češalj Duga

KM 4.49

Količina robe
Tova je dostupan

Linija češći natrag odgovara zakrivljenosti dlana za udoban zahvat Glatki i zaobljeni vrhovi zuba, briga za vlasište i kosu. Glatki utor za zub u obliku u obliku u obliku ne zaglavi se, ne visi kosu i lako je češljati i kosu; Češljani zubi nisu gusti i ne rijetki, smanjujući kidanje i lomljenje kose. Elaboracija izrađen, sloj na sloj, koristeći tradicionalne tehnike slikanja za postizanje besmrtne ljepote. Linija češći natrag odgovara zakrivljenosti dlana za udoban zahvat. Glatki i zaobljeni vrhovi zuba, briga za vlasište i kosu. Glatki utor za zub u obliku u obliku u obliku ne zaglavi se, ne visi kosu i lako je češljati i kosu; Češljani zubi nisu gusti i ne rijetki, smanjujući kidanje i lomljenje kose. Elaboracija izrađen, sloj na sloj, koristeći tradicionalne tehnike slikanja za postizanje besmrtne ljepote. Linija češljevca uklapa se u zakrivljenu dlanu za udobne vrhove zuba i zaobljenih zuba, briga za vlasište i kosu glatkim utor za zube ne zaglavi se, ne visi kosu i lako se češljaju i lako se češljaju kosa; zubi češlja nisu gusti i ne smanjujući kidanje i lomljenje kose. -aboratno izrađenih, sloj na sloj, koristeći tradicionalne ljepote za postizanje besmrtnog ljepota : 8 * 4,5 cm Handleledless : 13.2 * 5 CMColor : Kao na slici se uključuje : 1 češljem za četkicu (ostali proizvodi koji nisu uključeni) Savjet : Molimo, dozvolite malo odstupanje zbog ručnog mjerenja. Udaljenost između monitora, slike ne mogu odražavati stvarne boje predmeta. Molimo pogledajte stvarni proizvod.Anti-statičke prirodne frizure DETANGLER češalj za muškarce i žene.

Ključne karakteristike

Comb with handle:
20*4.5cm
Handleless Comb:
13.2*5cm
Color:
as pictured
Package includes:
1 brush head comb (other products not included)
hint:
Please allow slight deviation due to manual measurement.:
Due to differences between monitors, pictures may not reflect the actual colors of the item. Please refer to the actual product.:
Anti-Static Natural Hair Detangler Wood Comb For Men and Women :

Slični proizvodi u kategoriji