.

.

2-U-1 Češalj Za Fen, Multifunkcionalna Četka Za Fen Za Kosu Električna Mašina Za Fen Za Domaćinstvo Češalj Za Zadirkivanje Češalj 3 Zupčanika Podesiva Četka Za Kosu Četka Za Oblikovanje Kose

2-U-1 Češalj Za Fen, Multifunkcionalna Četka Za Fen Za Kosu Električna Mašina Za Fen Za Domaćinstvo Češalj

KM 0.67

Količina robe
Tova je dostupan

2-u-1 dizajn : naša četka za peglanje kose ima 2-u-1 dizajn, suva dok zaglađuje kosu u jednom koraku, savršeno kombinuje fen za kosu i češalj za oblikovanje, štedeći vreme i energiju Sprečite statički elektricitet : naša četka za fen može da popravi oštećenje kose kako bi sprečila statički elektricitet, pogodna i pouzdana u upotrebi, maksimalna udobnost i jednostavna upotreba tokom stilizovanja, čišćenje mokrom krpom. 3 stepena prenosa podesivo : Naš alat za oblikovanje kose može birati brzine vjetra i temperaturu prema potrebama, postavke 3 načina rada pružaju vrhunske rezultate oblikovanja na dugoj i srednjoj kosi. Dobre performanse : negativno naelektrisani joni i pozitivni naboj u kosi neutrališu jedni druge, čine vaše stanje kose sjajnim i sjajnim, jedinstvenim dizajnom bočnih čekinja za sve letke koje treba stilizirati. Jednostavan za upotrebu : naš češalj za fen za kosu ima zgodan i dobar rad, češljajte kosu dok kreirate savršeno modeliranje kose, molimo uklonite mlaznicu za sakupljanje zraka i zub češlja, difuzijsku haubu prije čišćenja. Zgodan i dobar rad, češljajte kosu dok stvarate savršeno modeliranje kose. Negativno nabijeni ioni i pozitivni naboj u kosi neutraliziraju jedni druge. Može popraviti oštećenje kose za sprečavanje statičkog elektriciteta, pogodno i pouzdano za upotrebu. Može birati zupčanike za vjetar i temperaturu prema potrebama, lijep alat za oblikovanje kose. 2-u-1 dizajn, savršeno kombinuje fen za kosu i češalj za stilizovanje, štedeći vreme i energiju. Specifikacija : vrsta artikla : fen za kosu češalj Materijal : ABS brzina : tri stepena prenosa podesiva Frekvencija : 50 Hz / 60 Hz Nazivna snaga : 750 W Veličina : Kao što je prikazano na slici čišćenje i održavanje : 1. Isključite proizvod i isključite ga 2. Stavite proizvod na izolovanu površinu dok se ne ohladi 3. Čišćenje proizvoda sa mokrim krpom. Pre čišćenja proizvoda, uklonite mlaznicu za sakupljanje vazduha i zub češlja, difuzijsku haubu.

Ključne karakteristike

Item Type:
Hair Dryer Comb
Material:
ABS 
Gear:
Three gear adjustable
Frequency:
50Hz/60Hz
Rated Power:
750W
Size:
As shown in the picture
Cleaning and Maintenance:
 
1. Turn off the product and unplug it:
2. Place the product on the insulated surface until it cools:
3. Cleaning the product with a wet cloth. Before cleaning the product, please remove the air collecting nozzle and comb tooth, diffusion hood.:
4. Store the product in a safe, dry and cleaning place. You can also use the hanging ring to hang the product :
Package List:
1 x Hair Dryer Comb:
1 x Manual :
1 x Comb Tooth Diffused Hood:

Slični proizvodi u kategoriji