.

.

Toplotna kapa, temperatura podesiva termička kapa, američka čep za njegu kose, banja za kosu za duboko klimatizaciju, kapu za paru za kosu, termički obrada za kosu za kuću i ličnu upotrebu

Toplotna kapa, temperatura podesiva termička kapa, američka čep za njegu kose, banja za kosu

KM 0.33

Količina robe
Tova je dostupan

【Promovirajte apsorpciju hranjivih sastojaka】 : Termički obrada za kosu može brzo pomoći vašoj kosi apsorbirati balzam i druge hranjive tvari Poboljšanje frizura i podijeljenih kose i dobre efekte za njegu kose. Pomažući rastu i vraćanje zdravog sjaja do kose. 【2 reduktore temperature】 : Dolazi sa regulatorom temperature, postoje 2 prilagođavanja temperaturnog podešavanja u kapici za pametru za kosu. Možete podesiti temperaturu prema potrebama vaše njege kose za vašu sigurnost i maksimalnu udobnost. 【Prijenosni dizajn】 : sa laganom težinom i kompaktnijom, kapu za grijanje za njegu kose lako je pohraniti i nositi. Može se lako staviti u vašu torbu. Pogodno za dom, putovanja, berbershop i druge scene. 【Netkana tkanina】 : svijetla boja i moderan izgled. Šešir za njegu kose izrađen je od visokokvalitetnog materijala netkanog tkanine, koji je ekološki prihvatljiv, meka i simpatičan na koži. Poklopac termičke obrade lako je čistiti i izdržljiv. 【Značajan poklon】 : Inteligentna kontrola temperature za sprečavanje opekotina, termički tretman je siguran za upotrebu. Savršen poklon za voljenu osobu, prijatelje, rodbine, kolege itd. Na rođendanima, zabave itd. 【Promovirajte apsorpciju hranjivih sastojaka】 : Termički obrada kose može pomoći vašoj kosi da se upijaju u apsorpciju i drugim hranjivim sastojama brzo. Poboljšanje frizura i podijeljenih kose i dobre efekte za njegu kose. Pomažući rastu i vraćanje zdravog sjaja do kose. 【2 reduktore temperature】 : Dolazi sa regulatorom temperature, postoje 2 prilagođavanja temperaturnog podešavanja u kapici za pametru za kosu. Možete podesiti temperaturu prema potrebama vaše njege kose za vašu sigurnost i maksimalnu udobnost. 【Prijenosni dizajn】 : sa laganom težinom i kompaktnijom, kapu za grijanje za njegu kose lako je pohraniti i nositi. Može se lako staviti u vašu torbu. Pogodno za dom, putovanja, berbershop i druge scene. 【Netkana tkanina】 : svijetla boja i moderan izgled.

Ključne karakteristike

Item Type:
Hair Thermal Treatment Cap
Material:
Non Woven Fabric
Plug Type:
US Plug
Voltage:
110-220V
Style:
Headgear
Number of Temperature Control Gears:
2 Gears
Characteristics:
Intelligent temperature control to prevent burns
Package List:
1 x Heating Cap (Zipper Color Random) 
Note:
Please note that the color of the zipper and inner lining will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.

Slični proizvodi u kategoriji