.

.

ZSEDP umjetni zeleni listovi vijence 13,8 inčni vijenac za ulazne vrata visi s proljećnim ukrasima Garland Iron Ball Weveat

ZSEDP umjetni zeleni listovi vijence 13,8 inčni vijenac za ulazne vrata visi s proljećnim ukrasima Garland

KM 150.18

Količina robe
Tova je dostupan

Elegantni izgled ovog cvjetnog vijena pomaže da se dodaju jarko boju i osjećaj prirode u vašem domu Vijenac ga može više puta koristiti u svim sezonama, a duže vrijeme će biti svježe i izdržljivo. Lako je čistiti prskanjem i brisanjem vlažnom krpom, sa niskim održavanjem, bez zalijevanja. Jednostavna elegantna i svijetla boja. Cvijeće nikad ne gricka i pada, izgleda prelijepo, živopisno i životno. Izvrsno za unutarnju upotrebu u mantel, zid, božićno drvcu ili za natkrivenu vanjsku na trijemu, vrata ili prozor.Perfect poklon za svoje prijatelje i porodice. Elegantni izgled ovog cvjetnog vijena pomaže da se dodaju jarko boju i osjećaj prirode u vašem domu. Weveat ga može više puta koristiti u svim sezonama, a zadržat će se svježe i izdržljive i lako je čistiti prskanjem i brisanjem vlažnom krpom, s niskim održavanjem, bez vodene boje. Cvijeće nikad ne mitu i pada, izgleda lijepo, živopisno realistično i živopisno. : Ime : Iron Ball Chrysanthemum Vodeni travnjak zid veslanje : 35 * 25cm / 13.8inmaterijal : metalno kovano gvožđe, umjetna cvjetna težina : vijenac * 1 Notes : 1. Samo prodaj glavne proizvode, a ne i druge proizvode. Budući da je potrebno ručno mjerenje, ostavite prostor od 1-3 cm. Zbog razlika zaslona, ​​boja može biti malo drugačija od vaše očekivane boje, molimo vas da dopustite.Remind : Nakon prijema ambalaže, pažljivo provjerite pakovanje i proizvod. Ako je primljena stavka neispravna ili ima bilo kakvih pitanja, kontaktirajte nas putem e-maila da biste riješili problem. Odgovorit ćemo što je prije moguće i dati sve od sebe da se upoznamo s vašom postavljanjem vašeg niže je puna vitalnosti, vizualni osjećaj kao pravi cvijet, pun slojeva .

Ključne karakteristike

Name:
Iron ball chrysanthemum water grass wall hangings
Size:
35*25cm/13.8*9.8in
Material:
metal wrought iron, artificial flower
Weight:
140g
Packing List:
Wreath*1:
Notes:
1. Only sell main products, not other products.:
2. Since manual measurement is required, please leave a space of 1-3 cm.:
3. Due to screen differences, the color may be slightly different from your expected color, please allow.:
Remind:
After receiving the packaging, please check the packaging and the product carefully. If the received item is defective or has any questions, please contact us via email to resolve the problem. We will reply as soon as possible and do our best to meet your:
Random placement is full of vitality, visual sense like a real flower, full of layers。 :

Slični proizvodi u kategoriji