.

.

SBDFK Rezerviraj časopis za skladištenje košara za skladištenje hrane za skladištenje kupaonska kutija za skladištenje visećih ratana zidne polica polica

SBDFK Rezerviraj časopis za skladištenje košara za skladištenje hrane za skladištenje kupaonska kutija za skladištenje

KM 2.33

Količina robe
Tova je dostupan

Rattan knjiga za pohranu časopisa Košara za skladištenje hrane za skladištenje kućišta za skladištenje kupaonice Nije lako deformirati i nema tragove, što je vrlo praktično. Ovi zidni nosači za pohranu imaju atraktivan dizajn. Napravljen od prirodnog ratana. Pogodno za skladištenje odjeće u kukama. Nadogradit će izgled vaše kuće. Rattan knjiga za pohranu časopisa Košara za skladištenje hrane za skladištenje kućišta za skladištenje kupaonice. Nije lako deformirati i nema tragove, što je vrlo praktično. Ovi zidni nosači za pohranu imaju atraktivan dizajn. Napravljen od prirodnog ratana. Pogodno za skladištenje odjeće u kukama. Nadogradit će izgled vaše kuće. Opis : Časopis za skladištenje knjiga u ratanu Skladište za skladištenje hrane za skladištenje kupatila. Pogodno za skladištenje odjeće u kukama. Pogled će nadograditi izgled vaše kuće. Boja : drvena kolor : Knjige, časopisi, odjeća, prehrambeni recketi : 1 x Recloyny The Recloyny Gore navedeni sadržaj paketa, Ostalo Proizvodi nisu uključeni. Napomena : Snimanje svjetlosti i različiti prikazi mogu uzrokovati da boja stavke na slici bude malo drugačija od stvarnog predmeta. Dopuštena greška mjerenja je +/- 1-3cm.

Ključne karakteristike

Color:
wood color
Material:
Rattan
Decorative use:
books, magazines, clothing, food
Type:
Storage rack
Features:
environmental protection
Package contents:
1 x rack
Only the above package content, other products are not included.:
Note:
Light shooting and different displays may cause the color of the item in the picture to be slightly different from the real item. The allowable measurement error is +/- 1-3cm.

Slični proizvodi u kategoriji