.

.

PLplaaoo mini album, 3-inčni nosač fotokarda KPOP, 40 džepova HEART Hollow Card Binder FOOD CARD HOLDER, PhotoCard Držač za pohranu slika, 3.1x4.3x0.9in

PLplaaoo mini album, 3-inčni nosač fotokarda KPOP, 40 džepova HEART Hollow Card Binder FOOD CARD

KM 4.89

Količina robe
Tova je dostupan

Zaštita fotografije : Album fotokarda može pohraniti za polaroidne, male fotografije i foto kartice itd Može spriječiti da se fotografije mokri i stare. PVC Materijal : Album držača foto kartice izrađen je od vrhunskog PVC materijala koji je vodootporan i otporan na habanje, izdržljiv i može se koristiti duže vrijeme. Jednostavno i modno : Knjiga držača fotokarda prihvaća moderan jednostavan i praktičan dizajn i izvrsnu izradu, što je kombinacija praktične i popularne mode. Izvrsni poklon : Album zavođenje fotokarda sa 3-inčnim dizajnom, malim i izvrsnim, jedinstvenim i izvrsnim idejama za poklon, pogodno za prijatelje koji slijede zvijezde. Široka primjena : Mini album za fotografije pogodan je za Božić, krštenje, majčin dan, dobrodošlicu za bebe, rođendan, snimak, za skladištenje fotografija itd. Fotografski album može pohraniti za polaroidne, male fotografije i fotografije itd . To može spriječiti fotografije da se mokri i stare. PVC Materijal : Album držača foto kartice izrađen je od vrhunskog PVC materijala koji je vodootporan i otporan na habanje, izdržljiv i može se koristiti duže vrijeme. Jednostavno i modno : Knjiga držača fotokarda prihvaća moderan jednostavan i praktičan dizajn i izvrsnu izradu, što je kombinacija praktične i popularne mode. Izvrsni poklon : Album zavođenje fotokarda sa 3-inčnim dizajnom, malim i izvrsnim, jedinstvenim i izvrsnim idejama za poklon, pogodno za prijatelje koji slijede zvijezde. Široka primjena : Mini album za fotografije pogodan je za Božić, krštenje, majčin dan, za bebe, rođendan, snimak za pohranu, putničke zapise itd. Specifikacija : Mini photo Album Proizvod Materijal : pvcalbum Veličina : cca.9inalbum Unutarnja stranica Veličina : cca.5inmber stranica : 20 (dvostrano može staviti 40 fotografija) Lista paketa : 1 x mini foto album Napomena : 1. PVC unutar materijalnih razloga, održat će se osjećaj bora, ali ne nakon što se otvori na otvoru. Plastični proizvodi, neznatan miris plastike ne može se izbjeći, smjestiti u hladno mjesto kroz vjetar, može se oslabiti.

Ključne karakteristike

Item Type:
Mini Photo Album
Product Material:
PVC
Album Size:
Approx. 7.8x11x2.2cm / 3.1x4.3x0.9in
Album Inner Page Size:
Approx. 6.4x9cm / 2.5x3.5in
Number of Pages:
20 (Double Sided Can Put 40 Photos)
Package List:
1 x Mini Photo Album
Note:
1. PVC inside the material reasons, there will be a sense of wrinkles, but not after propping open the photo.2. Plastic products, a slight plastic smell can not be avoided, placed in a cool place through the wind can be weakened.3. All data are measured manually, and there are certain errors in the measurement results.

Slični proizvodi u kategoriji