.

.

Ging metalni časopis stalak, stalni nosač za časopise, knjige, novine, za kancelarijsko kućište

Ging metalni časopis stalak, stalni nosač za časopise, knjige, novine, za kancelarijsko kućište

KM 12.85

Količina robe
Tova je dostupan

Stil : Ovaj proizvod ima tri stila za vas da biste odabrali : okrugli, kvadratni, dvoslojni Ima čarobnu vrpcu i lako je ukloniti ili staviti. Skladištenje : Samostojeći moderni stalak za časopise i organizira materijal za čitanje na jednom zgodnom mjestu. Dekorativni efekti : Vintage Metal Izgradnja i dizajniranja u stilu torbe Dodajte elegantan, jedinstven dodir u svoj dekor. Pokloni koji vrijedi odabrati : Da li je to vaš značajan drugi ili voljeni bliski prijatelj, poput ove polica sigurno. Gledajte ih da prigrlite entuzijazmu i hvala nekome kao promišljenom kao i vi. Svestran : Samostojeći modernog stalak za časopis idealan je za skladištenje časopisa, knjiga, dokumenata, brošura i drugih materijala za čitanje. Stil : Ovaj proizvod ima tri stila za vas da biste odabrali : okrugli, kvadratni, dvoslojni. Ima čarobnu vrpcu i lako je ukloniti ili staviti. Skladištenje : Samostojeći moderni stalak za časopise i organizira materijal za čitanje na jednom zgodnom mjestu. Dekorativni efekti : Vintage Metal Izgradnja i dizajniranja u stilu torbe Dodajte elegantan, jedinstven dodir u svoj dekor. Pokloni koji vrijedi odabrati : Da li je to vaš značajan drugi ili voljeni bliski prijatelj, poput ove polica sigurno. Gledajte ih da prigrlite entuzijazmu i hvala nekome kao promišljenom kao i vi. Svestran : Samostojeći modernog stalak za časopis idealan je za skladištenje časopisa, knjiga, dokumenata, brošura i drugih materijala za čitanje. Dizajn metalnih okvira s visokokvalitetnim umjetnim kožnim poklopcem; Može se postaviti na protutopu ili jednostavno biti sam pored bilo koje kauč ili fotelje. Savršeno za pohranu dokumenata, maja, časopisa, knjiga, potrepština i više.Precifikacije : Naziv : magazinski reclaterijal : metal, pucolor : kao šour : 46 * 13.7 * 35 CMPLOPAC se prostor : dnevni boravak, trpezarija, spavaća soba, studija, ulaz, itd. Pakaka uključuje : 1 * Časopis Hostertips : 1. Kožni materijal preporučuje se da se postavi na mjesto koje je suvo i nije izložen direktnom suncu.

Ključne karakteristike

Name:
Magazine rack
Material:
Metal, PU
Color:
As the show
Round:
46 * 13.4 * 39.8 cm
Square:
32.4 * 15 * 48.7 cm
Double layer:
32.3 * 28.7 * 35 cm
Placement space:
Living room, dining room, bedroom, study, entrance, etc.
Package include:
1 * Magazine Holder:
Tips:
1. The leather material is recommended to be placed in a place that is dry and not exposed to direct sunlight. Usually clean up just use a dry cloth to gently wipe the surface dust.:
2. Hand-made, the product may have natural traces left by hand-painting or welding machine, but it does not affect the overall beauty and practicality, please understand! :

Slični proizvodi u kategoriji