.

.

Mrežni krevet Spavanje lumbalno-memorijski pjena pjena lumbalni jastuk za reljef s niskim stražnjim dijelom bolova Ergonomski pojednostavi lumbalni jastuk za autosjedalica za sjedalo zasjedač i kreveti disanje i odvojiva

Mrežni krevet Spavanje lumbalno-memorijski pjena pjena lumbalni jastuk za reljef s niskim stražnjim

KM 0.67

Količina robe
Tova je dostupan

1ergonomički dizajn i veliki koncept - najnoviji ergonomski dizajn održava kičmu "Prirodni S oblik", premium Eko-prijateljska pjena za pjenu lumbalni jastuk je efikasan proizvod za pomoć u leđima.Slow-reponing memorija - unutrašnja elastična memorijska pjena koja može zadržati svoj oblik, nikad ne idite ravno, ravnomjerno podržava tijelo, ravnomjerno raspršivanje pritiska iz leđa da biste ublažili bol u leđima i nepropusnosti. Opustite se natrag - opustite leđa bilo gdje kao u automobilima, avionima, kancelarijama, dnevnim sobama itd. Poklopac jastuka lumbalnog nosača izrađen je od 4 D mrežice sa velikim prozračnošću, sjedi udobno čak i dugo. Lako uklonite poklopac jastuka i operite ga po potrebi.Spise podrška - kralježnica se nesvjesno savija dok sjedi. Ako održavate isti položaj, poput uredskog rada ili duge vožnje, vaše će tijelo postepeno urušiti i na kraju će vam povrijediti leđa. "Ingoti" oblik lumbalnog potpora dizajniran je prema krivulji ljudske kralježnice. Središnja zakrivljena površina savršeno odgovara krivulji ljudske kralježnice. Čak i ako sjedite duže vrijeme, kralježnica zadržava S-oblik. Najbolja služba za korisnike : Ako imate bilo kakvih pitanja o našim proizvodima, ne ustručavajte se kontaktirati nas što je prije moguće. Naš cilj je pružiti kupcima najbolju uslugu i proizvode. Dat ćemo sve od sebe da vas učinimo zadovoljnim! 1.ergonomički dizajn i veliki koncept - najnoviji ergonomski dizajn održava kičmu "Prirodni S oblik", premium Eko-prijateljska pjena za pjenu lumbalni jastuk je efikasan proizvod za pomoć u leđima.Slow-reponing memorija - unutrašnja elastična memorijska pjena koja može zadržati svoj oblik, nikad ne idite ravno, ravnomjerno podržava tijelo, ravnomjerno raspršivanje pritiska iz leđa da biste ublažili bol u leđima i nepropusnosti. Opustite se natrag - opustite leđa bilo gdje kao u automobilima, avionima, kancelarijama, dnevnim sobama itd. Poklopac jastuka lumbalnog nosača izrađen je od 4 D mrežice sa velikim prozračnošću, sjedi udobno čak i dugo.

Ključne karakteristike

Material:
4D Mesh Cloth
COLOR:
Blue, Green, White,Black
Size:
18.11 * 9.05 * 4.33 /46 * 23 * 11cm
Package include:
1* Sleeping Lumbar Pillow:
Notes:
1. Due to manual measurement, please allow a difference of 1-3 cm, you can pre-hang the real object, thank you.:
2. Due to the difference in light exposure or computer screens, there is no guarantee that the picture is 100% consistent with the actual product, please understand. :

Slični proizvodi u kategoriji