.

.

Eychei Yellow Cable Pletet bacanje, super mekani topli ugodan akrilni pleteni pokrivač za kauč, kauč, krevet, stolica, mašine za pranje, 50 x 60

Eychei Yellow Cable Pletet bacanje, super mekani topli ugodan akrilni pleteni pokrivač za kauč, kauč,

KM 2.67

Količina robe
Tova je dostupan

❤ Savršena dekoracija : ovaj 50 "x 60" žuti i bijeli pleteni pokrivač je moderan i svijetao u boji, klasičnom i praktičnom Može se podudarati sa različitim stilovima porodica kako bi se vaša soba osjećala toplija i ugodnije. To je savršeni ukras za vašu sobu. ❤ Mekani materijal i klasični dizajn : Ova pokrivačica od žute pletene baca izrađena je od 100 posto visokokvalitetne akrilne pređe, udobne i kože, toplije i mekše od pamuka. Sa stilom dizajna kablova, klasičnog uzorka kabela i izvrsnom zanatskom, to je savršena utakmica kauča, kreveta i stolice, dodajući jednostavnost i eleganciju u vaš dom. ❤ Pogodno za sve : Naša žuta bacač je udobna, glatka i jednostavna za održavanje, pogodna za sve sezone i sve ljude. Kada gledate televiziju na stolici, kauč ili krevet, možete ih koristiti da bi se trebali ugrijati i izbjegavati prehladu. Deka je uredno presavijena i veže vrpcama. Savršen je poklon za prijatelje i porodicu. Easy Care : Naš žuti pleteni ćebe neće se smanjiti ili ne pirati nakon pranja ili upotrebe, a trajna i jednostavna za njegu. Može se strojati oprati hladnom vodom, nježno cirkulirati i sušiti na niskoj temperaturi. Ali budite oprezni da ne izbjeljiš, pretjerano ili gvožđe, tako da ne može da se obezbedi ili ošteti pletenje. ❤ Zadovoljavajuća usluga : Pružamo 3 mjeseca usluge povratka i razmjene i cjeloživotne usluge besplatne korisničke usluge. Ako utvrdite da postoji problem sa našim proizvodima, kontaktirajte nas i odmah ćemo riješiti problem za vas. Vjerujem da ćete biti zadovoljni našim proizvodima i uslugama!. ❤ Savršena dekoracija : ovaj 50 "x 60" žuti i bijeli pleteni pokrivač je moderan i svijetao u boji, klasičnom i praktičnom. Može se podudarati sa različitim stilovima porodica kako bi se vaša soba osjećala toplija i ugodnije. To je savršeni ukras za vašu sobu. ❤ Mekani materijal i klasični dizajn : Ova pokrivačica od žute pletene baca izrađena je od 100 posto visokokvalitetne akrilne pređe, udobne i kože, toplije i mekše od pamuka.

Ključne karakteristike

Product Name:
Cable Knit Blanket
Material:
Acrylic
Color:
Yellow and White
Size(L*W):
50 x 60/1.27m x 1.52m
►Feature:
1.Classic cable design style and classic pattern.:
2.Made of 100 percent high-quality acrylic yarn, very soft and comfortable.:
3.There are 6 fashionable and gorgeous colors for you to choose from.:
4.This knitted blanket is machine washable and easy to maintain. Will not deform after you wash.:
►Package Includes:
1 x Cable Knit Blanket:
►Warm Tips:
1.The color might exist slightly difference due to different displays.:
►Satisfactory After-Sale Service:
We are full of confidence in the quality of our products! We will provide you with 3 months of return and exchange service and lifelong free customer service. If you find that there is a quality problem with our products, please contact us and we will solve the problem for you immediately. I believe you will be satisfied with our products and services.:
Now click Add to Cart, which will be your most reliable choice!:

Slični proizvodi u kategoriji