.

.

Yinuoday jastuk za jastuk za leđa lumbalne jastuke PU kože covet cover3 jastuk jastuk jastuk jastuk jastuk jastuk jastuk jastuk jastuk jastuk jastuk jastuk jastuk

Yinuoday jastuk za jastuk za leđa lumbalne jastuke PU kože covet cover3 jastuk jastuk jastuk jastuk

KM 2.33

Količina robe
Tova je dostupan

, Kreveti jastuk, sa OMIC dizajnom nagiba, koji pomaže udobno da se podigne u bolji položaj za spavanje Primjenjuje se za pomoć pacijentima koji su uzgajani u krevetu i stariji da se pretvori u krevet. Pomaže vam da vam ubaci nogu, ublažite koljeno i nazad. Jastuk je od spužva koji je udoban i izdržljiv. Savršen izbor za pacijente, stariji i kome trebaju jastuk za dobro spavanje. Značajke : jastuk za pjenu, sa OMIC dizajnom nagiba, koji pomaže udobno u velikoj mjeri u boljoj položaju za spavanje. Primjenjuje se za pomoć pacijentima koji su uzgajani u krevetu i stariji da se pretvori u krevet. Pomaže vam da vam ubaci nogu, ublažite koljeno i nazad. Jastuk je od spužva koji je udoban i izdržljiv. Savršen izbor za pacijente, stariji i kome trebaju jastuk za dobro spavanje. Sa PU kožnim poklopcem koji je lako. Specifikacija : Vrsta predmeta : jastuk Materijal : PU Kožna boja : Kao slike Popis : cca.7inpackeage Težina : cca. Paket 275 g uključuje : 1 x krevet za krevet : 1. Dozvolite 1-2 grešku zbog ručnog mjerenja. Provjerite jeste li ne smetaju prije nego što licitirate. Molimo da se novi tip i stari tip ovog proizvoda bit će poslani nasumično i osigurati da nećete smetnuti prije nego što naručite.

Ključne karakteristike

Item Type:
Cushion
Material:
PU Leather
Item Color:
As Pictures Shown
Item:
Approx. 25 x x 50cm /.x 5.x 19.7in
Package Weight:
Approx. 275 g   
Package Include:
1 x Bed Pillow:
Note:
1. Please allow 1-2 error due to manual measurement. Please make sure you do not mind before you bid.:
2. Please that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering. :

Slični proizvodi u kategoriji