.

.

Lietex za čitanje jastuka sa jastukom za čitanje ruku za krevet, čitanje jastuka za nosač za ležanje na gornjem dijelu tijela i razumno podržavaju lumbalnu kralježnicu za održavanje ugodnog stanja.

Lietex za čitanje jastuka sa jastukom za čitanje ruku za krevet, čitanje jastuka za nosač za ležanje

KM 31.35

Količina robe
Tova je dostupan

★ 【Jednostavan za upotrebu】 : jastuk za čitanje je zgodan i udoban, s podrškom za vrat i naslon za ruku Uklonjiva jastučnica sa skrivenim patentnim zatvaračem. Lako čistiti i fleksibilan za upotrebu. ★ 【Slatki jastuk naslona】 : Jastuk za leđa pruža podršku za laktom. Ovdje možete staviti ruku da biste oslobodili bol svoje ruke i uživate u životu na najudobnijem sjedalu. Taj jastuk naslona ima lijep dizajn i može se koristiti kao ukras spavaće sobe. komad i visi na suho - bez habanja, nema pilunda. ★ 【Tkanina za kožu】 : Prozračiva, otporna na habanje, izdržljiva, ne lako se mogu tableti, nije lako smanjiti, visoku postojanost boja, univerzalna u svim sezonama. ★ 【Udobno iskustvo čitanja】 : Jedinstveni dizajn za čitanje može u potpunosti opustiti mišiće ramena i ruku, pružiti najbolju podršku kralježnici, učinkovito ublažiti umor na leđima i pružiti neusporedivu udobnost. ★ 【Širok raspon upotrebe】 : Pogodno za sve vrste sjedećih ljudi, pogodni za posteljinu za naslone, uredske stolice, računarske stolice, sofe itd. To je savršena podrška za zadržavanje kasno / jurnih igara. ★ 【Jednostavan za upotrebu】 : jastuk za čitanje je zgodan i udoban, s podrškom za vrat i naslon za ruku. Uklonjiva jastučnica sa skrivenim patentnim zatvaračem. Lako čistiti i fleksibilan za upotrebu. ★ 【Slatki jastuk naslona】 : Jastuk za leđa pruža podršku za laktom. Ovdje možete staviti ruku da biste oslobodili bol svoje ruke i uživate u životu na najudobnijem sjedalu. Taj jastuk naslona ima lijep dizajn i može se koristiti kao ukras spavaće sobe. komad i visi na suho - bez habanja, nema pilunda. ★ 【Tkanina za kožu】 : Prozračiva, otporna na habanje, izdržljiva, ne lako se mogu tableti, nije lako smanjiti, visoku postojanost boja, univerzalna u svim sezonama. ★ 【Udobno iskustvo čitanja】 : Jedinstveni dizajn za čitanje može u potpunosti opustiti mišiće ramena i ruku, pružiti najbolju podršku kralježnici, učinkovito ublažiti umor na leđima i pružiti neusporedivu udobnost.

Ključne karakteristike

Name:
Reading pillows
Fabric:
crystal velvet
Filling:
cotton pp
Size:
70*40cm
Packing list:
reading pillow * 1:
Note:
For logistical reasons, the pillow must be vacuum packed for delivery. After receiving the goods, put them in the sun and dry them first. After tapping them, the pillows will become soft and return to their original appearance. :

Slični proizvodi u kategoriji