.

.

Univerzalni nosač telefona za mobilni telefon za telefon u držaču automobila WINDSHILD ćelijeve stalke za potporu pametnog telefona

Univerzalni nosač telefona za mobilni telefon za telefon u držaču automobila WINDSHILD ćelijeve stalke

KM 4.99

Količina robe
Tova je dostupan

Sa ekstra jakim usisnim čaše da se čvrsto zalijepe na nadzorne ploče ili većinu ravnih površina Može se lako ukloniti povlačenjem usisne čaše bez ostavljanja bilo koje gadne marke. Postavite telefon na savršen ugao za lakše i sigurnije iskustvo vožnje. PC materijal otporan na toplinu čini naš telefon stabilniji od ostalih nosača na tržištu. Jednostavno instaliranje Nije potreban alat. Sa izuzetno snažnim čaše za usisavanje da biste čvrsto zalijepili na nadzorne ploče ili većinu ravnih površina. Može se lako ukloniti povlačenjem usisne čaše bez ostavljanja bilo koje gadne marke. Postavite telefon na savršen i sigurniji PC materijal otpornog na vožnju. Naš telefon postaje stabilnijim od ostalih nosača na tržištu. Ne postavljaju nijedan alat Potreban uređaji : Tip : Auto Holdercolor : Blackfeature : Expansion Package Uključena : 1 * Nosionik automobila Imate li pitanja u vezi s proizvodom, kontaktirajte me u kontaktu u kontaktu u kontaktu u kontaktu u kontaktu u kontaktu u kontaktu u kontaktu u kontaktu u kontaktu u kontaktima 24 sata i dajte vam zadovoljavajući odgovor.

Ključne karakteristike

Type:
Car Holder
Color:
Black
Features:
Expansion
Package Included:
1* Car phone holder:
If you have any questions about the product please contact me we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer. :

Slični proizvodi u kategoriji