.

.

KOHGFT Božićni svijećnjaci, metalni stub, Set od 3, za Božićnu zabavu poklon za domaćinstvo,banket, Vjenčanja,dekor,večere uz svijeće,ukrasi za stol

KOHGFT Božićni svijećnjaci, metalni stub, Set od 3, za Božićnu zabavu poklon za domaćinstvo,banket, Vjenčanja,dekor,večere

KM 19.49

Količina robe
Tova je dostupan

MATERIJAL : Izrađen je od visokokvalitetnog željeznog materijala, sa zlatnom površinom, izdržljiv je Metalni svijećnjak ima male kuglične osnove, a spoj za zavarivanje je čvrst, koji se može koristiti duže vrijeme. Izuzetan dizajn : zlatne su mesingane boje sa dizajnom od brušenog metala, vintage i izuzetno izuzetan osjećaj. Vitke su, klasične, teške i dobre težine. Ovaj set svijećnjaka kombinuje estetiku i praktičnost zajedno. Odličan ukras za vaš dom : slatki držači za svijeće sa svjetlom za čaj mogu biti ne samo držač, već i elegantno umjetničko djelo u uređenju doma.Učinite da svaki ugao vašeg doma ovim svijećnjakom postane topao i romantičan. Aplikacije : ovaj set držača za sveće sa konusom je pogodan za štapiće za sveće i sveće sa konusom. Mogu se postaviti u dnevni boravak, spavaću sobu, bar, za vaš sto za večeru ili stolić itd. za stvaranje romantične atmosfere za vjenčanje, uređenje doma, ceremoniju i godišnjicu. 100% zadovoljstvo : naša obećanja da ćemo vam pružiti kvalitetne proizvode, kao i intimne predprodajne konsultacije i postprodajne usluge kako bismo osigurali vaše zadovoljstvo!. Ovaj zlatni mesingani set svijećnjaka nije samo savršena retro dekoracija, već i savršen poklon za prijatelje i rodbinu za rođendane, godišnjice, Božić, Novu godinu, zahvalu ili druge posebne prilike.informacije o proizvodu : Materijal : metal Color : goldspecifikacija : Set od 3oblik : cilindrični proces : galvanizacija visina : 15/19/23.3 inch Product List : 3x svijećnjak knotice : 1. Stvarna boja može se malo razlikovati od slike zbog različitog monitora i svjetlosnog efekta. Ali ne utiče na njegovo romantično.Postoji mala praznina u ručnom mjerenju, a detalji su podložni stvarnom proizvodu.Ako ste zbunjeni u pogledu kvaliteta proizvoda ili imate bilo kakvih drugih pitanja, možete nam poslati e-mail i mi ćemo vam dati zadovoljavajući odgovor.

Ključne karakteristike

Set of 3:
Shape:
cylindrical
Process:
electroplating
Height:
15/19/23.5 cm
5.9/7.5/9.3 inch:
Product List:
3x candlestick:
Notice:
1. Actual color may be slightly different from the image due to different monitor and light effect. But it does not affect its romantic.:
2.There is a slight gap in manual measurement, and the details are subject to the actual product.:
3.If you are confused about the quality of the product or have any other questions, you can send us an email and we will give you a satisfactory answer. :

Slični proizvodi u kategoriji