.

.

KXA Iron jednostrano okruglo Evropsko ogledalo za šminkanje Desktop spavaća soba Desktop princeza Dressing Beauty ogledalo

KXA Iron jednostrano okruglo Evropsko ogledalo za šminkanje Desktop spavaća soba Desktop princeza Dressing

KM 20.95

Količina robe
Tova je dostupan

1 Visokokvalitetno prozirno srebrno ogledalo dodat će savršen završni dodir svakoj sobi i prikazati u kupaonici, dnevnom boravku ili spavaćoj sobi kako bi maksimizirao svjetlost i dodao modernu eleganciju. Sva ogledala su napravljena od srebrnih ogledala, koja eliminišu izobličenje refleksije koje je uobičajeno u retrovizorima niske klase. Ivice ogledala su ručno polirane, ne samo za sigurnost, već i za poboljšanje njihove estetike. Dodajte veliko ogledalo u malu sobu i odmah udvostručite svjetlost i vizuelnu dubinu kako bi prostor izgledao veći. Imamo ogledala u različitim stilovima i veličinama. Ako imate vremena, dođite u našu trgovinu da kupite. Posvećeni smo pružanju kvalitetnih usluga, ako imate bilo kakvih potreba, dobrodošli da se konsultujete,dat ćemo sve od sebe da se upoznamo 。. Opis proizvoda : samostojeće ogledalo odlične kvalitete za brijanje ili šminkanje. Potpuno podesiv položaj kako bi se osigurala optimalna refleksija u svim uslovima osvetljenja prostor za primenu : svlačionica, kupatilo, ogrtač vrsta proizvoda : lično čišćenje, čišćenje, Carespecifikacija : Naziv proizvoda : zidno ogledalo materijal : pegla Veličina : 30cm, 40cm, 50cm, 60cm, 70cm Color : crna, zlatna, bijela stil : Evropaprimjerne prilike : dnevna soba, spavaća soba, kupatilo, garderoba, itd.isporuka : 1 × ogledalo za šminku1 × priručnik za ručni proizvod : ☀ možete vratiti ili zamijeniti robu u roku od 90 dana☀ ako imate bilo kakvih pitanja koja su vam potrebna da nas kontaktirate, mi ćemo odgovoriti na vaša pitanja u roku od 48 sati posvećeni smo pružanju kvalitetnih usluga, ako imate bilo kakve potrebe, dobrodošli da se konsultujete,dat ćemo sve od sebe da se upoznamo 。.

Ključne karakteristike

Product Name:
Wall mounted mirror
Material:
iron
Size:
30cm, 40cm, 50cm, 60cm, 70cm
Color:
Black, Gold, White
Style:
European
Applicable occasions:
living room, bedroom, bathroom, dressing room, etc.
deliver:
1 × makeup mirror:
1 × manual:
Product manual:
☀ You can return or exchange goods within 90 days:
☀ If you have any questions you need to contact us, we will answer your questions within 48 hours:
We are committed to providing good quality services, if you have any needs, welcome to consult,we will do our best to meet 。 :

Slični proizvodi u kategoriji