.

.

MMLLZEL kožnih torbi za muškarca lude konja od 17 inča prijenosna prijenosna torba za torbu od kravljeg muško tote velike šipke

MMLLZEL kožnih torbi za muškarca lude konja od 17 inča prijenosna prijenosna torba za torbu od kravljeg muško

KM 3.00

Količina robe
Tova je dostupan

Koža Država kao označena. Muška kožna torbica luda konja 17 "tota za prijenosna računala tota tota tota tote velike ramena. Boja je plemenita i elegantna, a osjećaj ručnog slikanja i prirodna apsorpcija boje su više ocjenjivani. Prilagođen patentni zatvarač, glatko i glatko, a stara tekstura čini više identiteta. Linije su uredne i glatke, ističući šarm detalja. Muška kožna kožna koža 17 "Laptop Business Tote Muška tota velika torba . Boja je plemenita i elegantna, a osjećaj ruku je osjetljiv i gladak. Proces ručnog slikanja i prirodna apsorpcija boje su više ocijenjeni. Prilagođeni patentni zatvarač, glatko i glatko, a stara tekstura čini više identiteta. Linije su uredne i glatke, ističući šarm detalja. Muška kožna torba Ludi konjski kožni 17 "prijenosna batorija za minsku torbu s velikim ramenama. Boja je plemenita i elegantna, a osjećaj ruke je osjetljiv i gladak. Prirodno apsorpcija boje su više ocjenjivača.kustomizirana patentni zatvarač, glatko i glatko, a stara tekstura čini više identiteta. Linije su uredne i glatke, ističući šarm detalja.specifikacija : Materijal : Oko 43 * 30,5 * 15cm, 4,5 * 32 * 18cmcolor : smeđa, tamna Brown, Blackpacking : 1pcs Napomena : 1. Veličina se mjeri rukom, ima li veličina veličine 1-2cm normalna. Zbog razlike u svjetlu i zaslona, ​​boja stavka može biti malo drugačija od slika, hvala na razumijevanju .

Ključne karakteristike

Material:
leather
Size:
About 43*30.5*15cm,4.5*32*18cm
Color:
Brown , Dark brown , Black
Packing :
1Pcs
NOTE:
1. Attention:
Size is measured by hand , have 1-2cm size error is normal.
2. Due to the light and screen difference, the item's color may be slightly different from the pictures,thanks for understanding. :

Slični proizvodi u kategoriji