.

.

Zaštitni šlem za bebe za malu djecu hodanje protiv pada kaciga Branik zaštitite šešir jastuk za glavu prozračna sigurna kapa za hodanje praktična zaštitna kaciga za bebe prozračna kapa za glavu kapa protiv pada

Zaštitni šlem za bebe za malu djecu hodanje protiv pada kaciga Branik zaštitite šešir jastuk za glavu

KM 3.33

Količina robe
Tova je dostupan

Zaštitite bebinu glavu-apsorpcija udara i otpornost na udarce štiti vaše bebeKaciga može izbjeći ili ublažiti štetu na glavi kada se glava djeteta sudari. Savršena zaštita za glavu kako bi vaši mališani bili sigurni kada uče kako da hodaju ili dok se igraju po kući ili spolja. Lagan i prozračan-posebno izdubljeni dizajn osigurava da beba nije vruća kada se nosi, nudeći prozračan i udoban osjećaj habanja za svoju bebu.Meka i lagana čine ga sklopivim i paketnim za putovanja. Odličan poklon za bebu : jedinstveni dizajn crtića, učinite svoju bebu veoma slatkom i energičnom. Lovely baby's hard hat je idealan poklon za bebu ili porodicu sa bebom. Pogodno za svakodnevnu unutrašnju upotrebu na otvorenom. Podesiva sigurnosna kaciga za bebe-sa podesivim zatvaračem na kuke i omče i dizajnom kaiša za bradu. Materijal : napravljen od mekanog pamučnog materijala, sloj za punjenje je velike gustine i elastična sunđer bez mirisa. Meki, super lagani i podstavljeni dizajn koji upija znoj pruža udoban i prozračan osjećaj. Zaštitni šlem za bebe za malu djecu hodanje protiv pada kaciga Branik zaštitite šešir jastuk za glavu prozračna sigurna kapa za hodanje praktična zaštitna kaciga za bebe prozračni jastuk za glavu jastuk protiv pada pojasevi cap Features : 100% potpuno nov i visok kvalitet. Podesiva sigurnosna kaciga za bebe-sa podesivim zatvaračem na kuke i omče i dizajnom kaiša za bradu.Odličan poklon za bebu : jedinstveni dizajn crtića, učinite svoju bebu veoma slatkom i energičnom. Lovely baby's hard hat je idealan poklon za bebu ili porodicu sa bebom. Pogodno za svakodnevnu unutrašnju upotrebu na otvorenom.Lagan i prozračan-posebno izdubljeni dizajn osigurava da beba nije vruća kada se nosi, nudeći prozračan i udoban osjećaj habanja za svoju bebu.Meka i lagana čine ga sklopivim i paketnim za putovanja.Materijal : napravljen od mekanog pamučnog materijala, sloj za punjenje je velike gustine i elastična sunđer bez mirisa.

Ključne karakteristike

Material:
Cotton
Size:
approx 18x18x15cm/7.09x7.09x5.91 inches
Color & Type:
Blue Football/Pink Crown/Khaki Sky
Package Includes:
1x Baby Walking Anti-Fall Helmet
note:
1.Please allow 1-2cm errors due to manual measurement, make sure that you do not mind before you order. 2.Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item.

Slični proizvodi u kategoriji