.

.

80pcs 10 stilova Ženska majica Broš dugme Pokrijte gumb Biserni sigurnosni broš igle za odjeću haljina odjeća Torbe za odjeću Dodatna oprema

80pcs 10 stilova Ženska majica Broš dugme Pokrijte gumb Biserni sigurnosni broš igle za odjeću

KM 5.39

Količina robe
Tova je dostupan

1packaža uključuje : sa 80 komada legure, rhinestone i srebrnog brošura za brošure, postoji dovoljna količina 10 ne ponavljanih uzoraka za odabir i promjena u skladu s različitim odjećima Materijal i veličina : broš igle izrađene od umjetnih bisera, kristala sa legurom, izdržljivim, za višekratnu i dugotrajnu. Pin čuvar veličine 8,5 mm do 12 mm promjera, pin : dužine 8 mm;. Metalni pin leđa je uska i nije lako padati; Svaki PIN natrag ima otvor koji je kompatibilan s PIN-om. Broševi igle se mogu nanositi i u odjeći, kesima, šeširima, čak i zabavnim kolač za torte, vjenčani broš bouquet ili DIY zanatski projekti. Računalo se savršeno kao da je gumb za sigurnosnu kopču za ženske košulje za sprečavanje izlaganja tela, i ležerni ili formalni rever PIN, pričvršćivanje ili ukras za haljine kardigan šal šal. Takođe izgleda sjajno za vaš šešir, torbu, samo uradi sam upotreba. Široko primjena : Pogodno za bankete, vjenčanja i pohađanje poslovnih događaja ili ga samo koristite kao svakodnevne ukrase ili korisne alate prilikom nošenja majica, to je i jedan od izbora za voljene, djevojke i prijatelje. 1packaža uključuje : sa 80 komada legure, rhinestone i srebrnog brošura za brošure, postoji dovoljna količina 10 ne ponavljanih uzoraka za odabir i promjena u skladu s različitim odjećima. Materijal i veličina : broš igle izrađene od umjetnih bisera, kristala sa legurom, izdržljivim, za višekratnu i dugotrajnu. Pin čuvar veličine 8,5 mm do 12 mm promjera, pin : dužine 8 mm;. Metalni pin leđa je uska i nije lako padati; Svaki PIN natrag ima otvor koji je kompatibilan s PIN-om. Broševi igle se mogu nanositi i u odjeći, kesima, šeširima, čak i zabavnim kolač za torte, vjenčani broš bouquet ili DIY zanatski projekti. Računalo se savršeno kao da je gumb za sigurnosnu kopču za ženske košulje za sprečavanje izlaganja tela, i ležerni ili formalni rever PIN, pričvršćivanje ili ukras za haljine kardigan šal šal. Takođe izgleda sjajno za vaš šešir, torbu, samo uradi sam upotreba.

Ključne karakteristike

Material:
made from faux pearls, crystals with alloy
Color:
silver and gold
Pins size:
8.5-12 mm in diameter; 10 mm in length
Clutch backs size:
10 mm in diameter
Features:
- The metal pin back is tight and they are not easy to fall off; Each pin back has a hole which is compatible with the tie tack pin.The brooches pins can also be applied in clothes, bags,hats,even party cake decorate, wedding brooch bouquet or DIY craft projects.:
- Easy to use, No tools required, the Butterfly clutch with spring fastener slices allow you to install and remove it easily. Great for pins keeps a tight hold on them.:
- Design, a nice object for women when wearing shirt or dress, to avoid embarrassed moments, can work effectively to keep your clothes positioned, or you can apply it as decoration for dress or cardigan:
Widely Application:
Suitable for banquets, weddings, and attending business events, or just use it as daily decorations or useful tools when wearing shirts, it is also one of the choices for loved ones, girlfriend and friends.:
Package includes:
80 Pieces Brooch Pins:

Slični proizvodi u kategoriji