.

.

Razzzum Velika plastična aldult haljina, plastične vješalice uštedu vješalica za uklanjanje odjeće, za odjeću, kaput, košulje, ormar za platnu vješalice ideale

Razzzum Velika plastična aldult haljina, plastične vješalice uštedu vješalica za uklanjanje odjeće,

KM 2.00

Količina robe
Tova je dostupan

Dizajn glatkih linija : Vješalice imaju ergonomski dizajn čistom i glatkom linijom kako bi se osiguralo da se bez gnjavaže ne skida i jednostavna upotreba bez hvatanja; Nema oštrih ivica za sprečavanje oštećenja, nabora ili oznaka na vašoj odeći Vlažne i suhe svestrane osnovne vješalice : obje strane zakrivljenog dizajna da se lagane tretiraju našu odjeću, pet elegantnih boja nije obavezno kako bi se proizvod prirodno integrirao u život. Sturdly-Made : izdržljive vješalice od tanke plastične građevinske cijevi sa ojačanim ivicama za pomoć vješalicu da zadrži oblik i spriječi lomljenje za to da bi se više spriječilo. Ušteda prostora : Slim profil Plastični bijeli vješalici zauzimaju minimalni ormar za ormare, za muškarce za odrasle i ženska odjeća, majice, majice, bluze, odijela, kratke hlače i suknje i suknje. Usluga kvalitete : Ako imate bilo kakvih pitanja, kontaktirajte nas, vrlo smo sretni što vam pružamo najbolju uslugu!. Dizajn glatkih linija : Vješalice imaju ergonomski dizajn čistom i glatkom linijom kako bi se osiguralo da se bez gnjavaže ne skida i jednostavna upotreba bez hvatanja; Nema oštrih ivica za sprečavanje oštećenja, nabora ili oznaka na vašoj odeći. Vlažne i suhe svestrane osnovne vješalice : obje strane zakrivljenog dizajna da se lagane tretiraju našu odjeću, pet elegantnih boja nije obavezno kako bi se proizvod prirodno integrirao u život. Sturdly-Made : izdržljive vješalice od tanke plastične građevinske cijevi sa ojačanim ivicama za pomoć vješalicu da zadrži oblik i spriječi lomljenje za to da bi se više spriječilo. Ušteda prostora : Slim profil Plastični bijeli vješalici zauzimaju minimalni ormar za ormare, za muškarce za odrasle i ženska odjeća, majice, majice, bluze, odijela, kratke hlače i suknje i suknje. Usluga kvalitete : Ako imate bilo kakvih pitanja, kontaktirajte nas, vrlo smo sretni što vam pružamo najbolju uslugu!. Regali za sušenje, želja za domaćinstvom suhim i vlažnim vješalicama karakteristike : neklizajući jednokratno oblikovanje : ekološki prihvatljivi materijali su jaki i čvrsti, mogu se saviti u volji, a ne lako se dobijaju silikonski neklizajući dizajn : rame Vješalica usvojili silikonski dizajn koji se sigurno osuši za zabrinutost zbog pada višenamjenskog isječka : Postoje 2 kopče na unutrašnjoj strani vješalice za obješenje donjeg rublja, dvije kuke sa spoljanja i pantalone da bi se spriječilo na specifikaciji : Naziv proizvoda : Suhi i mokri i vlažni nosač za sušenje : val uzorak Neklizajući materijal : ABS + TPR + kromirani kuka Praktični opseg : Sve vrste odjeće, pantalone, suknje itd.

Ključne karakteristike

Product Name:
Dry and Wet Drying Rack
Style:
wave pattern non-slip
Material:
ABS+TPR+chrome-plated hook
Practical scope:
all kinds of clothes, pants, skirts, etc.
Features:
wet and dry, non-slip non-slip
Product weight:
95g
Size:
42cm x 21cm
Notes:
○Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you!:
○ Please allow 1-3cm measuring deviation due to manual measurement. :

Slični proizvodi u kategoriji