.

.

Organizatori i skladištenje visokih vješalica 110cm, nosač vješalica Metalni držač aranžera / čuvari Podnostavni čuvar prostora sa jastučićima za noge, zračni ormar za pranje rublja (boja: zlatna, veličina: 50x110cm /

Organizatori i skladištenje visokih vješalica 110cm, nosač vješalica Metalni držač aranžera / čuvari Podnostavni

KM 2.33

Količina robe
Tova je dostupan

▶ Držite vješalice : popravite i sortirati neuređene vješalice u praonici i držite ih u uređenju i urednim zauvijek, znajte gdje su i pozdravljaju se da traže prazne vješalice u ormaru ▶ Čvrsta izdržljiva proizvodnja : Organizator za pohranu vješalica sadrži izdržljivo željezo s praškastim premazom. To je čvrst držač za metal vješalica koji zaista može preuzeti težinu vješalica. ▶ Pogodno za mnoge vrste vješalica : Hanger organizator obnavljača mogu držati drvene i plastične, odrasle i dječje vješalice za visoke ili malo-jačine pohrane. (Može se pohraniti oko 60 vješalica. ▶ Stabilni vješalice : sa 4 metalna jastučića za noge, lako možete jednostavno smjestiti vješalica za odjeću na bilo koje područje koje su vam potrebne u vašoj maloprodajnu trgovinu, praonicu rublja, obiteljskim prostorijama, prostorom za vazduh, prostorija. ▶ Zadovoljavajuća usluga : Zalažemo se za pružanje ovog štanda za skladištenje vješalica našim kupcima. Ako imate bilo kakvih pitanja o vašoj narudžbi, slobodno nas kontaktirajte. ▶ Držite vješalice : popravite i sortirati neuređene vješalice u praonici i držite ih u uređenju i urednim zauvijek, znajte gdje su i pozdravljaju se da traže prazne vješalice u ormaru. ▶ Čvrsta izdržljiva proizvodnja : Organizator za pohranu vješalica sadrži izdržljivo željezo s praškastim premazom. To je čvrst držač za metal vješalica koji zaista može preuzeti težinu vješalica. ▶ Pogodno za mnoge vrste vješalica : Hanger organizator obnavljača mogu držati drvene i plastične, odrasle i dječje vješalice za visoke ili malo-jačine pohrane. (Može se pohraniti oko 60 vješalica. ▶ Stabilni vješalice : sa 4 metalna jastučića za noge, lako možete jednostavno smjestiti vješalica za odjeću na bilo koje područje koje su vam potrebne u vašoj maloprodajnu trgovinu, praonicu rublja, obiteljskim prostorijama, prostorom za vazduh, prostorija. ▶ Zadovoljavajuća usluga : Zalažemo se za pružanje ovog štanda za skladištenje vješalica našim kupcima.

Ključne karakteristike

1. Material:
Metal
2. Size:
Base Size:
50×50 cm (19.7×19.7 inches),
Height:
110 cm (43.3 inches)
3. Product Weight:
5kg
4. Color:
Silver, Black, Gold
▶ Features:
- It is metal and so it will last for a long time.:
- Very easy to assemble, and quick.:
- Prevents hangers from becoming tangled.:
- Fits nicely in the bottom of airing cupboard for easy access.:
- It can be placed in the drying closet/laundry room/ closet/ cupboard/ on the store floor.:
- It support various hanger types. (Wood/ velvet/ metal/ pants hangers):
- It removed the clutter (& space) of unused hangers on rack.:
- It is very solid (weighty):
- Easy to pick-up and move around.:
▶ Package List:
- Quantity:
1 x Hanger Stacker
▶ Notice:
- There may be an error of 1-3 cm due to manual measurement.:
- There may be chromatic aberration due to the difference between the recording lamp and the display. Please refer to the actual product. :

Slični proizvodi u kategoriji