.

.

MXiaoxia 12m uvlačiva odjeća za odjeću za teške uvjete sa podesivim PVC konopom unutarnjeg vešaste rublja Organizator rublja

MXiaoxia 12m uvlačiva odjeća za odjeću za teške uvjete sa podesivim PVC konopom unutarnjeg vešaste rublja

KM 3.33

Količina robe
Tova je dostupan

Teške remenice i izdržljivi kablovi osiguravaju da se može držati što više odjeće Konop se automatski povlači za pohranu uz pomoć unutarnje rotirajuće zavojnice. Kleat za brzo zaključavanje zadržava žicu nategnutu i zadržanu na mjestu. PVC žica visokog udara može se rotirati i lagano uviti i ne lako se slomiti. 12m uvlačiva odjeća za odjeću za teške carine s podesivim PVC konopom. Teški remenici i izdržljivi kablovi osiguravaju da se može držati što više odjeće. Konop se automatski povlači za pohranu uz pomoć unutarnje rotirajuće zavojnice. Kleat za brzo zaključavanje zadržava žicu na mjestu i zadržane na mjestu. High- Udarna PVC žica može se lagano rotirati i ne prekršiti.12m uvlačivoj liniji prenosne sušilice s podesivim PVC-om utropka : - Boja : siva - materijal : abs i pvc-konopac Dužina : 12 Mpackage : 1 * Uvlačiva pranje koju imaš Bilo kakva pitanja o proizvodu, molimo kontaktirajte me, kontaktirat ćemo vas u roku od 24 sata i pružiti vam zadovoljavajući odgovor.Maksimizirajte svoj ormar i držite odjeću.

Ključne karakteristike

- Color:
Grey
- Material:
ABS and PVC
- Rope Length:
12m
Package Included:
1* retractable washing line:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
Maximize your closet space and keep your clothes organized :

Slični proizvodi u kategoriji