.

.

Quul 2pcs samoljepljive kuke Početna držač zidnih vrata Skladište kupaonica Kuhinja odjeća za viseće torbe Keyl HOLDER ručni ručnici

Quul 2pcs samoljepljive kuke Početna držač zidnih vrata Skladište kupaonica Kuhinja odjeća

KM 1.67

Količina robe
Tova je dostupan

Izdržljivi kukica od aluminija za samoljepljivanje kućna zidna vrata Kuka za kuku za viseće torbe Keyl HOLDER Kuhinja ručnik za ručnik Nema oštrih ivica, odličan oblik za držanje ručnika, police, jakne ili bilo šta što vise na njima. Može se postaviti na zid kupaonici pored tuširanja, tako da lako možete doći do ručnika; Organizirajte posuđe u kuhinji; Zalijepite ga na zid i vrata kao kaput i druga dodatna oprema kao što želite!. Instalacijske površine sadrže visoku čvrstoću, sigurno vezanje na raznim površinama, uključujući obojenog teksturiranog zidina, suhozida, keramičke i pločice, granita, stakla, metala, umjetnog mramora, plastike i obloge. Samo samoljepljive kuke, ne uključuje i druge demonstracije dodataka na slikama. Izdržljivi kukica od aluminija za samoljepljivanje kućna zidna vrata Kuka za kuku za viseće torbe Keyl HOLDER Kuhinja ručnik za ručnik. Nema oštrih ivica, odličan oblik za držanje ručnika, police, jakne ili bilo šta što vise na njima. Može se postaviti na zid kupaonici pored tuširanja, tako da lako možete doći do ručnika; Organizirajte posuđe u kuhinji; Zalijepite ga na zid i vrata kao kaput i druga dodatna oprema kao što želite!. Instalacijske površine sadrže visoku čvrstoću, sigurno vezanje na raznim površinama, uključujući obojenog teksturiranog zidina, suhozida, keramičke i pločice, granita, stakla, metala, umjetnog mramora, plastike i obloge. Samo samoljepljive kuke, ne uključuje i druge demonstracije dodataka na slikama. Izdržljiva kuka za samoljepljenje zidnih vrata Kuka za kucanje viseće nosač ključeva. Tuš, tako da lako možete doći do ručnika; Organizirajte posuđe u kuhinji; Zalijepite ga na zid i vrata kao kaput, a druga dodatna oprema kao što želite! Instalacijske površine sadrže visoku čvrstoću, sigurnu vezanje na raznim površinama, uključujući obojenog teksturiranog zidina, suhozida, keramike, stakla, metala, Umjetni mramorni, plastični i oplata. Samo naljepljive kuke, ne uključuje druge demonstracije dodataka na slikama.

Ključne karakteristike

Material:
Stainless Steel 304
Size:
4.5x4.5cm/1.77x1.77in
Color:
silver
Package includes:
2 self-adhesive hooks with stickers:
Notes:
1. Only sell main products, not other products.:
2. Since manual measurement is required, please leave a space of 1-3 cm.:
3. Due to screen differences, the color may be slightly different from your expected color, please allow.:
Remind:
After receiving the packaging, please check the packaging and the product carefully. If the received item is defective or has any questions, please contact us via email to resolve the problem. We will reply as soon as possible and do our best to meet your:
Perforation-free ceramic hook, ceramic base · durable · strong load-bearing. :

Slični proizvodi u kategoriji