.

.

Naljepnice za oči, šarene vodootporne samoljepljive naljepnice za oči za višekratnu upotrebu Makeup sjenilo za lice Cat Eye kozmetička traka naljepnica za oči za svadbenu zabavu

Naljepnice za oči, šarene vodootporne samoljepljive naljepnice za oči za višekratnu upotrebu Makeup

KM 2.44

Količina robe
Tova je dostupan

Izdržljive i pouzdane : ove naljepnice za trepavice za višekratnu upotrebu lako se čuvaju i koriste dugo vremena, prirodne i meke, udobne za nošenje, nije lako povrijediti vaše oči i kožu, možete ih nanijeti za olovku za oči i umjetne trepavice, pod uvjetom da privlačite šminku i privlačite poglede u gužvi Uštedite vrijeme šminkanja : jednostavno za korištenje, samo odvojite nekoliko sekundi da nanesete naljepnice za oči kako biste stvorili savršenu olovku. Korištenje ovih naljepnica za oči može vam pomoći da uštedite vrijeme šminkanja. Širok spektar primjena : ove svjetlucave naljepnice za oči možete koristiti kada idete u barove, zabave za Noć vještica, noćne klubove, karnevale, večeru prijatelja, rođendansku zabavu, fotografiju, cosplay, show zabavu ili druge prilike po želji. Učiniće da vaše oči izgledaju sjajno i lijepo. Šta dobijete : dobit ćete 5 pari naljepnica za oči i postoji više opcija koje odgovaraju vašoj nevjerovatnoj šminki. Ne brinite hoće li vam olovka za oči biti neravna i asimetrična. Upotrijebite naše naljepnice za oči kako bi vaš ajlajner izgledao savršeno i prirodno. Jednostavan za upotrebu : samo morate otkinuti naljepnicu olovkom za oči i zalijepiti je na oči, što je jednostavno i praktično za korištenje. Samoljepljiv, jednostavan za korištenje i rastavljanje, olovka za oči za višekratnu upotrebu, vodootporan, dugotrajan, može zadržati originalni oblik i boju 3-5 dana. Samo treba da otkinete naljepnicu olovkom za oči i zalijepite je na oči, što je jednostavno i praktično za korištenje. Samoljepljivi ajlajner, jednostavan za korištenje i rastavljanje, za višekratnu upotrebu, vodootporan, dugotrajan, može zadržati originalni oblik i boju 3-5 dana. Štapići za oči su veoma u liniji sa konturom očiju, održavaju kožu suvom, lepite i podešavajte ugao dok se ne postigne željeni efekat. Ne oseća bol kada se nanese na kožu i veoma je udoban. Također je riješio problem crtanja ajlajnera i uklanjanja šminke.

Ključne karakteristike

Item Type:
Flashing Silver Eyeliner Sticker
Material:
adhesive
Product Effect:
The trendy eyeliner stickers for stage, nightclub and party are very suitable for wedding, prom party, dating, and also suitable for Halloween, Christmas, Valentine's Day and daily makeup.
Package List:
5 pairs of eyeliner stickers (10 pieces) :

Slični proizvodi u kategoriji