.

.

4 u 1 odvojivi set pribora za jelo za kampovanje, sklopivi prenosivi Set kašika za viljuške od nerđajućeg čelika, multifunkcionalni pribor za jelo za jelo za kampovanje

4 u 1 odvojivi set pribora za jelo za kampovanje, sklopivi prenosivi Set kašika za viljuške od nerđajućeg čelika,

KM 3.00

Količina robe
Tova je dostupan

【Pogodna kombinacija FLATWARE - a】 - ovaj multifunkcionalni alat za jelo lako se odvaja i kombinuje Lako se nosi za posao u kancelariji, obrok u pokretu ili uživajte na otvorenom, kao što su putovanja, kampovanje, planinarenje, ribolov, izlet sa ruksakom, auto, kampovanje, piknik, karavan, roštilj, manje brige oko organizovanja posuđa. 【4 u 1 odvojivi set pribora za jelo za kampovanje】 - dizajn 4 u 1, uključuje kašiku, viljušku, oštricu i otvarač za flaše, praktičan za upotrebu. I preklopi se do džepne veličine. Lako se čisti i čuva, uklapa se u torbu za odlazak, kutiju za ručak, savršena za odrasle i decu. 【Vrhunski kvalitet】 - ovaj uslužni pribor izrađen je od nerđajućeg čelika za teške uslove rada sa jedinstvenom aluminijumskom ručkom. To čini set putnog posuđa čvrstim, bez rđe, izdržljivim godinama upotrebe. Osetili biste visok kvalitet kada ga dobijete. 【Lako za nošenje】 - odvojiv je i lagan, mali prostor za uštedu, malo dodaje ruksaku. Možete staviti ruksak, uredsku ladicu, torbu za ručak, torbicu za odlaganje, torbu za hitne slučajeve, prtljag, kofer, torbicu itd. 【Idealan ekološki poklon】 - ovi lični uređaji na otvorenom su za višekratnu upotrebu, uređaj za jelo sa više alata bez otpada umjesto plastičnog posuđa. Odličan poklon za ljubitelje roštilja, ekologe, kampere, studente, izviđače, putnike, avanturiste, kancelarijske radnike. 【Pogodna kombinacija FLATWARE - a】 - ovaj multifunkcionalni alat za jelo lako se odvaja i kombinuje. Lako se nosi za posao u kancelariji, obrok u pokretu ili uživajte na otvorenom, kao što su putovanja, kampovanje, planinarenje, ribolov, izlet sa ruksakom, auto, kampovanje, piknik, karavan, roštilj, manje brige oko organizovanja posuđa. 【4 u 1 odvojivi set pribora za jelo za kampovanje】 - dizajn 4 u 1, uključuje kašiku, viljušku, oštricu i otvarač za flaše, praktičan za upotrebu. I preklopi se do džepne veličine. Lako se čisti i čuva, uklapa se u torbu za odlazak, kutiju za ručak, savršena za odrasle i decu.

Ključne karakteristike

 Condition:
100% Brand NewMaterial
Folded Size:
approx. 10.8*3.8*3.2cm/4.25*1.5*1.26in
Weight:
approx. 118g/4.16oz
Package List:
 
1 * 4 in 1 Foldable Tableware Set:
Note:
1. Please allow 1-3cm error due to manual measurement, thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos displayed in photos may be showing slightly different from the real object, please take the real one as standard. :

Slični proizvodi u kategoriji