.

.

CHICIRIS fleksibilna osovina, električni Produžni kabl za brusilicu M19x2mm navoj udoban za držanje za fino rezbarenje poliranja za

CHICIRIS fleksibilna osovina, električni Produžni kabl za brusilicu M19x2mm navoj udoban za

KM 49.30

Količina robe
Tova je dostupan

[Sa stezaljkama od 3 komada] sa 3 stezaljke različitog prečnika, lako se zamenjuju i instaliraju, kako bi se zadovoljile različite potrebe [Dovoljno dužine] dužina fleksibilne osovine je 42in, koja može obraditi uglove teškog prostora. [PVC ručka] drška je napravljena od PVC materijala, udobna i izdržljiva, Vatrootporna i toplotna izolacija. [Široke primjene] fleksibilna osovina i stezna glava se često koriste za fino rezbarenje, poliranje, glazuru, uklanjanje prašine sa finim šavovima itd. [Električni alat za brusilicu] komplet fleksibilnog vratila koristi se za električnu brusilicu ili alate za bušilicu za obradu graviranja visoke preciznosti. [Sa stezaljkama od 3 komada] sa 3 stezaljke različitog prečnika, lako se zamenjuju i instaliraju, kako bi se zadovoljile različite potrebe. [Dovoljno dužine] dužina fleksibilne osovine je 42in, koja može obraditi uglove teškog prostora. [PVC ručka] drška je napravljena od PVC materijala, udobna i izdržljiva, Vatrootporna i toplotna izolacija. [Široke primjene] fleksibilna osovina i stezna glava se često koriste za fino rezbarenje, poliranje, glazuru, uklanjanje prašine sa finim šavovima itd. [Električni alat za brusilicu] komplet fleksibilnog vratila koristi se za električnu brusilicu ili alate za bušilicu za obradu graviranja visoke preciznosti. [Električni alat za brusilicu] komplet fleksibilnog vratila koristi se za električnu brusilicu ili alate za bušilicu za obradu graviranja visoke preciznosti. [Sa stezaljkama od 3 komada] sa 3 stezaljke različitog prečnika, lako se zamenjuju i instaliraju, kako bi se zadovoljile različite potrebe. [PVC ručka] drška je napravljena od PVC materijala, udobna i izdržljiva, Vatrootporna i toplotna izolacija. [Dovoljno dužine] dužina fleksibilne osovine je 42in, koja može obraditi uglove teškog prostora. [Široke primjene] fleksibilna osovina i stezna glava se često koriste za fino rezbarenje, poliranje, glazuru, uklanjanje prašine sa finim šavovima itd.

Ključne karakteristike

Item Type:
Power Drill Extension Shaft
Material:
PVC, Brass
Shaft Total Length:
Approx. 107cm / 42in
Flexible Shaft Interface Thread:
M19 x 2mm
Chuck Diameter:
Approx. 1.5mm / 0.06in, 2.3mm / 0.09in, 3.2mm / 0.13in
Package List:
1 x Flexible Shaft3 x Chuck:
1 x Wrench :
Note:
Do a good job of safety protection when in use, and keep it properly to avoid irreversible damage caused by vigorous bending. :

Slični proizvodi u kategoriji