.

.

Aoutecen Vazdušni udarni ključ, 140 L/min potrošnja vazduha 1 / 2in pneumatski udarni ključ 61 Nm obrtni moment velika brzina rad lako prianjanje za popravku automobila za čahuru od 9-27 mm

Aoutecen Vazdušni udarni ključ, 140 L/min potrošnja vazduha 1 / 2in pneumatski udarni ključ 61 Nm obrtni

KM 22.15

Količina robe
Tova je dostupan

Funkcija : koristi se za uklanjanje vijaka ili matica u uskim prostorima, kao što su svjećice, rezervoari za vodu, pumpe za hlađenje, filteri za ulje, kompresori za hlađenje, lim, demontaža klima uređaja, motor Specifikacija : ključ sa čegrtaljkom je sve u jednom alat sa ključem za zatezanje snage vazduha od 1/2 inča i obrtnim momentom od 65 nm sa potrošnjom vazduha od 140 l/min i adapterom od 3/8 inča za naočare. Jedinstveni dizajn : sadrži kontrolu niskog profila naprijed i nazad, omogućava jednostavno hvatanje u skučenim prostorima. Ergonomski dizajnirana ručka i matica za spajanje pružaju udobno držanje. Primjena : ovaj ključ sa čegrtaljkom je najbolji za popravku motora, kućne projekte i laku industrijsku primjenu. Ima veliku glavu za brz pristup i udobno držanje za maksimalnu polugu. Izdržljiv : Ovaj moćni ključ sa čegrtaljkom ima čeličnu glavu i snažno kućište tijela. Izdržljiv je i pruža dosljednije performanse tokom vijeka trajanja alata. Funkcija : koristi se za uklanjanje vijaka ili matica u uskim prostorima, kao što su svjećice, rezervoari za vodu, pumpe za hlađenje, filteri za ulje, kompresori za hlađenje, lim, demontaža klima uređaja, motor. Specifikacija : ključ sa čegrtaljkom je sve u jednom alat sa ključem za zatezanje snage vazduha od 1/2 inča i obrtnim momentom od 65 nm sa potrošnjom vazduha od 140 l/min i adapterom od 3/8 inča za naočare. Jedinstveni dizajn : sadrži kontrolu niskog profila naprijed i nazad, omogućava jednostavno hvatanje u skučenim prostorima. Ergonomski dizajnirana ručka i matica za spajanje pružaju udobno držanje. Primjena : ovaj ključ sa čegrtaljkom je najbolji za popravku motora, kućne projekte i laku industrijsku primjenu. Ima veliku glavu za brz pristup i udobno držanje za maksimalnu polugu. Izdržljiv : Ovaj moćni ključ sa čegrtaljkom ima čeličnu glavu i snažno kućište tijela. Izdržljiv je i pruža dosljednije performanse tokom vijeka trajanja alata. Funkcija : koristi se za uklanjanje vijaka ili matica u uskim prostorima, kao što su svjećice, rezervoari za vodu, pumpe za hlađenje, filteri za ulje, kompresori za hlađenje, lim, demontaža klima uređaja, motor.

Ključne karakteristike

The ratchet wrench is an all in one tool with a 1/2 inch drive air power ratcheting wrench and a torque of 65 nm with 140 l/min air consumption and 3/8in adapter for glasses. :

Slični proizvodi u kategoriji