.

.

Walnuta TV postolje Mobilna TV Kolica Podesivi nosač za postolje za 32-65 inčni LCD / LED s ravnim ekranom s plakačem za kotače za TV

Walnuta TV postolje Mobilna TV Kolica Podesivi nosač za postolje za 32-65 inčni LCD / LED s ravnim ekranom

KM 1.00

Količina robe
Tova je dostupan

* Čelični okvir i baza legure aluminija imaju elegantan efekt sjajnog sjaja kako bi se osigurala izdržljivost i stabilnost * Fleksibilni nosač za ugradnju može primiti većinu ravnih ploča / LCD / LED televizora od 32 do 65 inča, s maksimalnim nosivosti od 110kg. * Montažni nosač može se nagnuti i dolje od 15 stepeni; Visina je podesiva sa 128cm do 150cm kako bi se osiguralo optički ugao gledanja. * Sa čvrstim medijskim stalak, koji može primiti prijenosna računala, DVD-ove ili igre za igru; Visina stalak se može podesiti i. * Opremljen rotirajućim kotačima od 360 °, TV kolica se može lako premjestiti s jednog mjesta na drugo; Ugrađeni mehanizam za zaključavanje omogućava košaricu da bude nepomičan ili premještanje po potrebi. * Čelični okvir i baza legure aluminija imaju elegantan efekt sjajnog sjaja kako bi se osigurala izdržljivost i stabilnost. * Fleksibilni nosač za ugradnju može primiti većinu ravnih ploča / LCD / LED televizora od 32 do 65 inča, s maksimalnim nosivosti od 110kg. * Montažni nosač može se nagnuti i dolje od 15 stepeni; Visina je podesiva sa 128cm do 150cm kako bi se osiguralo optički ugao gledanja. * Sa čvrstim medijskim stalak, koji može primiti prijenosna računala, DVD-ove ili igre za igru; Visina stalak se može podesiti i. * Opremljen rotirajućim kotačima od 360 °, TV kolica se može lako premjestiti s jednog mjesta na drugo; Ugrađeni mehanizam za zaključavanje omogućava košaricu da bude nepomičan ili premještanje po potrebi. Značajka : * Čelični okvir i baza od legure aluminija imaju elegantan efekt sjajnog sjaja kako bi se osigurala izdržljivost i stabilnost. * Fleksibilan nosač za montažu može primiti većinu ravnih ploča / LCD / LED televizora od 32 do 65 inča, s maksimalnim nosivotom od 110 kg. * Montažni nosač može se nagnuti i dolje od 15 stepeni; Visina je podesiva sa 128cm do 150cm kako bi se osiguralo optički ugao gledanja. * Sa čvrstim stalak za medije, koji može primiti prijenosna računala, DVD-ove ili sisteme igara; Visina stalak se može podesiti i.

Ključne karakteristike

Condition:
100% brand new
Material:
cold rolled steel + aluminum alloy
Colour:
Black
Type:
#1 (no top frame), #2 (no top frame) (optional)
Suitable for TV size:
32-65 inches
Maximum load:
110kg
Adjustable height:
about 128-150 cm/50.4-59.1 inches
DVD shelf size:
Approximately. 26 * 45 cm / 10.2 * 17.7 inches
Package weight:
about 12.9 kg ~ 13.0 kg
Package Included:
1 * TV stand:
notes:
1. Due to manual measurement, please allow an error of 1-2 cm, and make sure you don't mind before ordering.:
2. Please understand that due to the different positions of the pictures, there may be chromatic aberrations in the colors.:
3. When the product supports all-in-one machines, the maximum load capacity is 55kg. :

Slični proizvodi u kategoriji