.

.

Filfeel Boxing Reflex lopta, profesionalna kugla za boksevanje za brzinu reakcije sa trakom za glavom, fokus i koordinacijski trening za oči u boksenju, treningu i fitnessu

Filfeel Boxing Reflex lopta, profesionalna kugla za boksevanje za brzinu reakcije sa trakom

KM 0.33

Količina robe
Tova je dostupan

Jednostavan za upotrebu i sigurnost : Boks refleks lopta idealan je alat za obuku mnogih mišićnih grupa Za početnike ovo je vrlo osnovni nivo jer je vrlo lagan i ne zahtijeva bokserske rukavice. Poboljšajte brzinu reakcije : Kuplica za trening za reakcijsku brzinu će definitivno poboljšati vaše vrijeme reakcijskog vremena i koordinaciju ruku, uz pružanje zanimljivih vježbi zagrijavanja, tipka za tačnost i koncentraciju. Lagani i prenosivi : Visoki elastični pojas može spriječiti klizanje tokom upotrebe, a lako je prevoziti i vrlo zgodno. Pogodno za upotrebu za kućnu i teretanu, kako bi vam pomogli da poboljšate svoj odgovor obuke i brzinu bokse. Savršeni alat za obuku : Traka za glavu je jednostavna za podešavanje, veličine je oko 46 cm / 18,1 inča (odvijalo stanje, traka za glavu ima veću elastičnost), a izrađena je od visokokvalitetnog materijala protiv znoja, prilagođenog i izdržljivog, Poboljšane borbene vještine i koordinaciju ruku. Pogodno za sve : Bez obzira da li ste profesionalni ili početnik, odlična oprema za trening može pružiti 360-stupanj snimanja i mogućnosti razmišljanja kako bi vam pomogli da obučite mogućnosti razmišljanja, vještinama štrajka, borbene vještine i pružanje zanimljivih vježbi. Jednostavan za upotrebu i sigurnost : Boks refleks lopta idealan je alat za obuku mnogih mišićnih grupa. Za početnike ovo je vrlo osnovni nivo jer je vrlo lagan i ne zahtijeva bokserske rukavice. Poboljšajte brzinu reakcije : Kuplica za trening za reakcijsku brzinu će definitivno poboljšati vaše vrijeme reakcijskog vremena i koordinaciju ruku, uz pružanje zanimljivih vježbi zagrijavanja, tipka za tačnost i koncentraciju. Lagani i prenosivi : Visoki elastični pojas može spriječiti klizanje tokom upotrebe, a lako je prevoziti i vrlo zgodno. Pogodno za upotrebu za kućnu i teretanu, kako bi vam pomogli da poboljšate svoj odgovor obuke i brzinu bokse. Savršeni alat za obuku : Traka za glavu je jednostavna za podešavanje, veličine je oko 46 cm / 18,1 inča (odvijalo stanje, traka za glavu ima veću elastičnost), a izrađena je od visokokvalitetnog materijala protiv znoja, prilagođenog i izdržljivog, Poboljšane borbene vještine i koordinaciju ruku.

Ključne karakteristike

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Boxing Reflex Ball
Material:
TPE
Headband Size:
Approx. 46cm / 18.1in (unfolded state, the product has greater elasticity)
Mainly Used For:
Eye-hand relaxation and coordination, hitting accuracy, concentration training
Package List:
1 x Boxing Reflex Ball :
Note:
1. Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Slični proizvodi u kategoriji