.

.

Tempostat za rashladno sredstvo i sklop kućišta, Termostat Kućište za modifikaciju vrata od 180 stepeni Fit za K20 K24

Tempostat za rashladno sredstvo i sklop kućišta, Termostat Kućište za modifikaciju vrata od 180 stepeni Fit

KM 23.74

Količina robe
Tova je dostupan

Prilagođena veličina Možete prilagoditi bilo koju veličinu koja vam je potrebna za ugradnju Ako želite koristiti pletenicu sa priključkom, možete ga lako povezati sa vijcima i podudarajte se sa niti adaptera. Praktičan i zgodan. Kako koristiti Termostat motora može dodati rupu na prirubnici, možete u potpunosti ukloniti OEM Crnu plastičnu školjku iz modula i uklonite crijevo za jezgro grijača. Kućište termostata direktno je pričvršćeno na kućište od aluminijskog pumpa za vodu. Funkcija Rotirajući vrat motora termostat je unaprijed instaliran sa visokokvalitetnim stantnim termostatom 180, koji je učvršćen na mjestu sa Clizom C u obliku C, koji može učinkovito kontrolirati temperaturu motora. Port prekidača za crijevo RAD može se postaviti na bilo koji ugao za promjenu motora. Prilagođavanje Veličina pružene prilagođene konektore jednaka je veličini OEM RAD creva na jednom kraju, a drugi kraj je navoj koji se može koristiti u kombinaciji sa konektorom. Savršeno se podudara sa originalnim automobilom, ima prednosti jednostavne instalacije i visokih troškova. Kupovina s povjerenjem Provešćemo inspekcije u svakoj fazi od kupovine originalnih materijala na inspekciju fabrike proizvoda, a svaka faza ima zapisnik. Zapise o svakoj kontrolnoj vezu kvaliteta proizvodnje proizvoda su vrlo strogi, tako da možete kupiti sa povjerenjem. Specifikacija : TOČKA MATERIJAL : Metalna aplikacija : Koristi se za hlađenje motora : Sve prikladno za K seriju motore, kako se uklapaju za K20 i priklađuje za K24 motore : 1. Kućište ima tri porta u tijelu, po jedan za vaš Ventilatorski prekidač, 1/8 NPT priključak za mjerače itd. I također NPT priključak za našu opcionalnu pričvršćivanje recirkulacije. NPT utikači su uključeni u slučaju da portovi ostanu neiskorišteni. Komplet koristi standardni termostat veličine koji možete lako zamijeniti sa bilo čim u rasponu (160 - 195 ℉) diploma. Lista paketa : 1 x Rotirajuća motor Termostat 4 x vijak 1 x brtveni prsten 1 x adapter 1 x senzor 1 x crni adapter 1 x Connect.

Ključne karakteristike

Item Type:
 Thermostat Housing
Material:
Metal
Application:
 Used for engine cooling
Fitment:
All fit for K series engines, both fit for K20 and fit for K24 engines
Attention:
 
1. The housing has three ports in the body, one for your fan switch, a 1/8 NPT port for gauges etc, and also NPT port for our optional recirculation fitting.:
2. NPT plugs are included in case the ports remain unused.:
3. The kit uses a standard size thermostat that you can easily replace with anything in the (160 - 195℉ ) degree range.:
Package List:
1 x Rotatable Engine Thermostat :
4 x Bolt:
1 x Sealing Ring:
1 x Adapter:
1 x Sensor:
1 x Black Adapter:
1 x Connect:

Slični proizvodi u kategoriji