.

.

2 komada Direktna struja 12V-napon automobila LED displej Vodootporni voltmetar Digitalni krug voltmetar Kompatibilan sa vozilom Motocikl kamion Camper ATV UTV auto brod Marine

2 komada Direktna struja 12V-napon automobila LED displej Vodootporni voltmetar Digitalni krug voltmetar

KM 0.33

Količina robe
Tova je dostupan

"Parametar : U paketu se nalazi 2 komada napona automobila, ulazni napon je 12-24 V, mjerni raspon je DC 5-32 V i tačnost je 0,1 V, ovaj digitalni prikaz voltmetar iznosi cca 1,43 x 1,43 x 1,18 inča u dimenziji ". "Praktični LED displej : s preciznim 3-bitnim LED digitalnim ekranom, ovaj je mjerač od 12 V voltmetra jednostavan za glasanje, praćenje realnog vremena napona akumulatora, pogodan za vas da znate status električne količine u vremenu, shvaćajući stanje napona akumulatora između pune optužen i ispušten ovog DC voltmetra ". "Pouzdan za upotrebu : LED displej voltmetar izrađen je od bakra i ABS plastike, koji je vodootporan i izdržljiv, siguran i pouzdan za upotrebu; sa funkcijama zaštite od obrnutog priključka, linija neće biti izgorela". "Jednostavan za primjenu : Jednostavno je za upotrebu, samo instalirajte voltmetar u rupu od 1-1 / 8 inča na ploči, debljine oko 0,25 inča, na najlonskoj potporcijskoj matici drži mjerač na mjestu, mini veličinu i jednostavno Da biste instalirali, odlične za provjeru napona ". "Široka kompatibilnost : Ovi digitalni volt na ploči su kompatibilni sa automobilom motociklima, brodom, atv, utv, kamperom, RV, kamp prikolicama, SUV-om, van cestom, putne prikolice, brodom, kamionom itd. "Parametar : U paketu se nalazi 2 komada napona automobila, ulazni napon je 12-24 V, mjerni raspon je DC 5-32 V i tačnost je 0,1 V, ovaj digitalni prikaz voltmetar iznosi cca. 1,43 x 1,43 x 1,18 inča u dimenziji ". "Praktični LED displej : s preciznim 3-bitnim LED digitalnim ekranom, ovaj je mjerač od 12 V voltmetra jednostavan za glasanje, praćenje realnog vremena napona akumulatora, pogodan za vas da znate status električne količine u vremenu, shvaćajući stanje napona akumulatora između pune optužen i ispušten ovog DC voltmetra ". "Pouzdan za upotrebu : LED displej voltmetar izrađen je od bakra i ABS plastike, koji je vodootporan i izdržljiv, siguran i pouzdan za upotrebu; sa funkcijama zaštite od obrnutog priključka, linija neće biti izgorela".

Ključne karakteristike

Voltage:
12V
Measuring range:
5-32V Direct Current
Working voltage:
12-24V Direct Current
Material:
copper, ABS plastic
Dimension:
approx. 1.43 x 1.43 x 1.18 inches
Hole size:
1-1/8 inch, 0.25 in thickness
Color:
as picture shows
Package include:
2 x LED digital car voltmeters:
Note:
The words on the product are not as trademarks, our trademark is BBTO.:
Since the size above is measured by hand, the size of the actual item you received could be slight different from the size above. :

Slični proizvodi u kategoriji