.

.

Čaša za pranje očiju, komplet za precizno čišćenje očiju za pranje očiju koji se može kontrolisati silikonskim stiskom, čaša za čišćenje očiju pod pritiskom vazduha za ostatke šminke sa vizuelnim umorom

Čaša za pranje očiju, komplet za precizno čišćenje očiju za pranje očiju koji se može kontrolisati

KM 0.33

Količina robe
Tova je dostupan

Precizna kontrola : Precizna čaša za čišćenje očiju, sa slobodnom kontrolom snage, opremljena vazdušnim jastucima, može se ručno stisnuti, a jačina se može precizno kontrolisati protokom vode za čišćenje očiju Primjenjivo na : čaša za pranje očiju posebno je dizajnirana za čišćenje kože oko očiju. Ostatak šminke, nepravilno čišćenje i prekomjerna upotreba očiju noću mogu prouzrokovati suhoću, zagušenje i vizualni zamor. Pogodan je za ljude koji dugo nose kontaktna sočiva. Sigurnost : komplet za kupanje za pranje očiju od silikonskog materijala je prijatan za kožu, pogodan za očnu utičnicu, udobniji i ergonomski dizajniran, čineći očnu utičnicu manje opterećujućom tokom upotrebe, bez brige o oštećenju kože. Kompaktan : ova stisnuta silikonska čaša za pranje očiju je lagana, kompaktna i prenosiva, bez zauzimanja prostora u torbi, tako da je možete nositi sa sobom i očistiti oči bilo kada i bilo gdje. Poklon : ovu silikonsku čašicu za pranje očiju možete dati prijateljima i porodici koji već duže vrijeme koriste oči i šminku, tako da mogu imati banju za oči bilo kada i bilo gdje. Specifikacija : Vrsta Artikla : Sredstvo Za Čišćenje Očiju Materijal : Silikon 1. Tečnost za oči ne bi trebalo da bude previše puna, nego što može biti izlaz za gasbag visok oko 0,4 inča. Prije dodavanja tečnosti za oči i formalne upotrebe, možete pokušati lagano pritisnuti vrećicu za gas, isprobati jačinu pritiska gasa u promjeni vodenog stuba, kako ne biste previše forsirali stimulaciju oka. Čašice za oči su proizvodi za privatnu higijenu, molimo vas da se ne miješate s drugima. Molimo ne dajte djeci da koriste. Čaša za oči za razne pomoćne alate za tečnost za oči, bez ikakvog terapijskog efekta, znajte. Lista paketa : 1 x čaša za pranje očiju.

Ključne karakteristike

Item Type:
Eye Cleaner
Material:
Silicone
1. Eye fluid should not be too full, than the gasbag outlet about 0.4in high can be.:
2. Before adding eye fluid and formal use, you can try to lightly press the gasbag, try the gas pressure strength of the water column change, so as not to force too much on the eye stimulation too much.:
3. Eye cups are private hygiene products, please do not mix with others.:
4. Please do not give to children to use.:
5. Eye cup for a variety of eye liquid auxiliary tools, without any therapeutic effect, please know.:
Package List:
1 x Eye Wash Cup :

Slični proizvodi u kategoriji