.

.

Samo pratite gljiva oblik privjesak viseća naušnice slatke svježe gljiva kap naušnice šareni gljiva šarm naušnice za žene i djevojke

Samo pratite gljiva oblik privjesak viseća naušnice slatke svježe gljiva kap naušnice šareni gljiva šarm

KM 2.99

Količina robe
Tova je dostupan

Modne naušnice od gljiva : samopouzdanje i izmjena starog i novog Naušnice za gljive možete dobiti u 5 boja. slatka životinjska slika, može vam omogućiti novu sliku i disanje u životu svaki dan, može pokazati vaš temperament i modni ukus. Takođe ga čini savršenim i ukusnim poklonom. Siguran materijal : ne sadrži štetne metale kao što su nikl i olovo i hipoalergen je. Ne trljajte, redovno čistite za održavanje ljepote. Lagani dizajn : ne povećava teret ušiju. Pogodno, nije lako pasti i izgubiti. Personalizirani savršen poklon : . Proizvodi se mogu koristiti za rođendane, bankete, zabave, Božić, noć vještica, Majčin dan, Dan zaljubljenih i druge prilike, majkama, bakama, suprugama, djevojkama, kćerkama, sestrama, najboljim prijateljima ili bilo čemu sa umjetničkim ukusom ljudi kušaju ljude poslane. Usluga-posvećeni smo pružanju najboljih usluga našim klijentima, ako postoje problemi sa naušnicama, slobodno nas kontaktirajte. Mi ćemo odgovoriti u roku od 24 posao. Karakteristike : izdržljive i čvrste : ove slatke naušnice od svježih gljiva napravljene su od kvalitetne legure i smole, ne sadrže olovo i nikl, prijateljske za vašu nježnu kožu i izdržljive. Ne samo da vam daje dobar vizuelni efekat, već i dobro dekorativno iskustvo. Ove jednostavne viseće naušnice čine cijelu odjeću punom vitalnosti i otkrivaju vaš ukus i ličnost. Idealno za delikatne žene i devojke : postoji 5 vrsta visećih minđuša u obliku pečuraka u različitim bojama, fine izrade, živopisnog i zanimljivog izgleda i svežih i elegantnih boja. Raznovrsna boja i obilna količina mogu zadovoljiti vaše potrebe za podudaranjem i dekoracijom u različitim prilikama, tako da možete imati dobro raspoloženje. Možete ih podijeliti sa svojom porodicom i prijateljima, pozvati ih da nose minđuše sa istom temom, idu zajedno u kupovinu ili putuju i fotografišu kako bi ih podijelili na društvenim mrežama. Specifikacija : Materijal : metal Paket uključuje : 1 parovi gljiva oblik privjesak viseća naušnice napomene : boje mogu postojati mala razlika zbog različitih ekrana.

Ključne karakteristike

Material:
metal
Package includes:
1 Pairs mushroom shape pendant dangle earrings :
Notes:
The colors may exist slight difference due to different screens. Avoid exposing earrings to water and sweat. Do not wear these earrings when sleeping. :

Slični proizvodi u kategoriji